Oriëntatierit TRC

Dit evenement wordt door de deelnemers als één van de mooiste zoniet het mooiste evenement van de manege gezien.

Een buitenrit door de prachtige omgeving van de manege in het recreatiepark “Het Hulsbeek’. De rit voert door de bossen, over heidevelden, langs vennetjes en over het strand langs het water van de vijvers op Het Hulsbeek.Dit is voor jou als bezoeker van Het Hulsbeek een prachtig gezicht. Onderweg moeten de deelnemers die per tweetal (in een enkel geval drie) starten een aantal proeven meesteren.

De proeven die op het paard of pony afgelegd moeten worden leveren een aantal punten op. Er wordt gestart in één van de drie categorieën; jeugd/jongeren, volwassenen of in de (populaire) familie categorie. Aan het eind van de dag wint het koppel met de meeste punten binnen de verschillende categorieën.

De familie categorie is altijd erg populair, de teams zijn samengesteld uit moeder of vader samen met zoon of dochter, zusjes, broertjes, neven, nichtjes, etc. Een gelegenheid die zich niet vaak voordoet om samen met bv. je dochter rustig over de heide van het Hulsbeek te rijden of samen keihard met paard of pony door het water te galopperen.

Of bekijk de website www.hethulsbeek.nl/evenementen

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Deelname leden Twents Ruitercentrum

Locatie

Het Hulsbeek (Oldenzaal)

Adres
Oude Almeloseweg 11, Oldenzaal

Tip je vrienden

facebook twitter