Photoshop een dierenmens (8-10 jaar)

Er zijn verschillende programma's waarmee je kun 'photoshoppen', zo kun je foto's bewerken en hele grappige en vreemde plaatjes maken. Pixlr is een gratis programma dat online werkt.

Dit is een KidsLab maak en bouw workshop

Hierbij ga je samen met Tetem iets maken of bouwen terwijl je tegelijkertijd iets over techniek leert. Je kunt hier gratis aan meedoen zonder aanmelding vooraf. De materialen die je gebruikt heb je in huis. Voorafgaande de workshop verzamel je de materialen en zodra de workshop begint kan je gelijk aan de slag. Na afloop van de workshop heb je gelijk je eindresultaat.

Je leert met dit programma werken en samen met Tetam maak je een persoon met een dierenkop die ook nog eens op een bijzondere plek staat. Maak jij een brandweerman met leeuwenkop? Of een ballerina met een poezenhoofdje? Of misschien verzin jij nog wel iets heel anders!

Deelname workshop

Klik hier voor deelname aan de online KidsLab workshop en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. Samen met Tetem gaan de kinderen er een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Benodigdheden

Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop het volgende nodig:
- Een extra computer of laptop waarop je deze website open hebt staan.
- Voor deze workshop kan je het beste 2 computers/laptops naast elkaar hebben staan (1 voor het volgen van de Zoomsessie en 1 om de workshop uit te voeren).
- Download het ZIP bestand (deze vind je op de website van Tetem via deze link voor alle afbeeldingen waarmee je gaat werken.

Eindresultaat delen?

Gebruik de hashtag #tetemkidslab op Instagram en Tetem deelt je eindresultaat op o hun Instagram pagina!

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Thuis

Tip je vrienden

facebook twitter