Kanotocht over de Duitse Vecht

Van april t/m augustus varen ze op verschillende dagen om 11.00 uur een twee uur durende kanotocht over de Vechte.

De Vechte, net over de grens bij De Lutte. De Vechte is hetzelfde riviertje als de Overijsselse Vecht, maar hier net over de grens tussen Bad Bentheim en Nordhorn nog een klein riviertje met onderweg enkele stroomversnellinkjes en een gave vistrap waar we met de kano’s doorheen roetsjen! Onderweg kom je regelmatig ijsvogels tegen! De Vechte meandert door weilanden en bossen.

Op meerdere data deze zomer varen ze om 11:00 uur op de Vechte met individuele inschrijvingen. Ze verzamelen op een parkeerplaats bij de Isterberg, en vanaf daar rijden we gezamenlijk naar het instappunt bij Drievorden. Hier start de kanotocht op de Vecht. De tocht is ongeveer twee uur, het eindpunt ligt bij het plaatsje Brandlecht. Daar brengen ze je terug naar de auto’s die op het beginpunt zijn blijven staan.

Na reservering van de kanotocht op de Vechte krijg je een mail met een download-link. In dit pdf-bestandje vind je alle informatie voor de tocht zoals adressen en kledingadvies.

Kanotocht over de Duitse Vecht. Van april tot en met augustus varen ze op verschillende dagen om 11.00 een twee uur durende kanotocht over de Vechte. Ze varen met Canadese kano’s waar je met twee tot drie personen in zit. Per gezin / groepje krijg je je eigen kano’s, dus als je met z’n vijven bent twee bootjes, eentje voor twee en eentje voor drie personen.

Ben je met meer dan 10 personen? Dan kan je ook je eigen afvaart kiezen.

Voor meer informatie klik hier

Wanneer

  • 8 jun - 31 aug 2021
    • dagelijks | - uur

Prijzen

  • € 18,50 Entreeprijs

Dag en tijd in overleg

Locatie

Adventure King

Adres
Ambachtstraat 20, 7587 BW De Lutte
Telefoon
0541 552966
E-mail
Website
adventureking.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter