Lutterzandexpress

Van mei t/m oktober rijdt elke woensdagmiddag de Lutterzandexpress, een elektrisch aangedreven voertuig, vanaf Paviljoen 't Lutterzand.

Maak onder leiding van een ervaren gids in een 2 uur durende educatieve tocht kennis met natuurgebied ’t Lutterzand en de nabije omgeving. Tijdens de tocht vertelt hij leuke wetenswaardigheden over het Lutterzand en haar bewoners. Onderweg is er een pauze met een kopje koffie of thee met cake.

CORONAPROOF: Met mondkapje op in de elektrokar. De kosten bedragen 17,50 per persoon. Dit is inclusief koffie met lekkers onderweg.

Hoe werkt het?

In de maanden mei t/m oktober rijdt elke woensdagmiddag de Lutterzand Express, een elektrisch aangedreven voertuig, vanaf Paviljoen Lutterzand. In dit geruisloos, milieuvriendelijk vervoer kunnen maximaal 15 personen mee. Er is eventueel één plek voor een rolstoel.

Waar gaan we naar toe?

Natuurgebied 't Lutterzand met het meanderende riviertje de Dinkel met zijn spectaculaire afkalvingen, de bijzondere zandverstuivingen, heidevelden en jeneverbessen en de nabije omgeving.

De Lutterzandexpress is te reserveren bij Tourist info De Lutte, tel. 0541-551160. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Wanneer

  • 1 mei - 30 okt 2021
    • elke woensdag | - uur

Prijzen

  • € 17,50 Entreeprijs Volwassenen

Locatie

Restaurant Paviljoen Lutterzand

Adres
Lutterzandweg 12, 7587 LH De Lutte
Telefoon
0541-551386
E-mail
Website
www.lutterzand.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter