OOGST gaat door!

Op zaterdag 28 augustus is het dan eindelijk zover en gaat het eerste OOGST-toernooi van start. De afkorting staat voor ‘Open Oldenzaals Graanzak Smiet’n Toernooi’.

Dit ongedwongen en sportieve evenement wordt georganiseerd in de Stadstuin. Ze verwachten dat ze met 32 teams van start kunnen gaan en die in een heuse arena met drie speelvelden de sportieve strijd met elkaar aan gaan.
Een team bestaat uit 4 leden die elk in 10 minuten zoveel mogelijk punten moeten scoren. Onder de bezielende en deskundige leiding van een scheidsrechter wordt per wedstrijd uiteindelijk een winnaar aangewezen.

Er wordt gespeeld in verschillende poules met uiteindelijke halve en finale wedstrijden en dit alles in een gemoedelijke sfeer met ook aandacht voor de innerlijke mens, speelmogelijkheden voor de jongste jeugd en live muziek.

Het toernooi start om 13:00 uur en de finalerondes zullen aan het einde van de middag plaats vinden.

Aanmelden
Teams kunnen zich vanaf nu aanmelden maar ook individuen of tweetallen kunnen zich aanmelden. De organisatie draagt er dan vervolgens zorg voor dat zij ook als team van vier aan het toernooi kunnen deelnemen. Natuurlijk zal alles binnen de dan geldende RIVM-maatregelen worden georganiseerd.
De inschrijvingskosten zijn € 10,00 per persoon. Spelregels
Voor het toernooi is een toernooiregelement opgesteld dat door het ingeschreven team kan worden opgevraagd bij de toernooiorganisatie.
Essentie van het spel is dat deelnemers proberen een zakje met maïskorrels over een afstand van acht meter in een gat van twaalf cm te mikken.

De organisatie is druk met de voorbereidingen en heeft GJ STUDIOS gevraagd een wervend en prikkelend filmpje te maken om zoveel mogelijk teams en supporters te enthousiasmeren voor dit evenement.

Meer informatie over de inschrijving en het toernooiverloop is te verkrijgen via: 06-12692518.
Aanmelden en opvragen toernooiregelementkan via:

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Het inschrijfgeld per team (€ 40,=) o.v.v. van de naam van het team of individuele aanmelder (€ 10,=) kan worden overgemaakt op NL93 RABO 03511361 50 t.n.v. St. Bombazijn waarna de aanmelding definitief is.

Locatie

Stadstuin

Adres
Marktstraat 13, 7571 ED Oldenzaal

Tip je vrienden

facebook twitter