Yoga en Wandelen

Yoga en wandelen met Renate Boerkamp bij Landgoedcamping Het Meuleman. Ze neemt je mee in beweging, vertraging, ontspanning en natuurbeleving in het Lutterzand.

Yoga en Wandelen in Het Lutterzand

Wat fijn om weer in Het Lutterzand onderweg te zijn vandaag.

Ook dit jaar is het voor kampeerders op landgoedcamping Het Meuleman in De Lutte, maar ook voor Tukkers en toeristen mogelijk om deel te nemen aan een ochtend 'Yoga en Wandelen'.

De afwisseling van bos, heide en zand in dit unieke natuurgebied is prachtig. Wandelen in stilte, maar ook ruimte voor gesprek, want ook dat zorgt voor verbinding.

Yoga in alle rust met een uitzicht waar je 'u' tegen zegt en natuurgeluiden op de achtergrond die bijdragen aan diepe ontspanning.

Lijkt het je ook leuk om een keer deel te nemen?

Data: 15 juli - 12 augustus -19 augustus

Vertrekpunt is Landgoedcamping Het Meuleman in Het Lutterzand, een prachtige camping midden in de natuur en geweldige uitvalsbasis om Noord-Oost Twente te ontdekken.

Opgave en vertrekpunt bij de receptie van landgoedcamping Het Meuleman. Betaling : bij de receptie voor aanvang van de workshop info@camping-meuleman.nl/0541-551289

Aanmelden kan tot de woensdag voorafgaand aan de workshop. De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Graag zelf handdoek meenemen om op te zitten.

Wanneer

  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs

Locatie

Landgoedcamping Het Meuleman

Adres
Lutterzandweg, 7587 LH De Lutte
Telefoon
0541551289
E-mail
Website
www.camping-meuleman.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter