Kermiskroket! Bij de kermis hoort een echte Oldenzaalse kermiskroket!

Tijdens de jaarlijkse najaarskermis in Oldenzaal is ook dit jaar de ‘kermiskroket’ niet te missen. Leo Club Oldenzaal zal het hele weekend weer met man en macht proberen het record van 18.600 kroketten te verbreken.

Van vrijdag 24 tot en met maandag 27 september staat de Leo Club, bestaande uit twintig leden in de leeftijd van 18 tot 35 jaar, voor stadshotel Ter Stege om de kroketten te verkopen. De kroketten kosten €1,- per stuk en voor een tientje krijg je elf kroketten. Ook dit jaar hebben weer een groot aantal bedrijven zich aan de actie verbonden. Door zoveel mogelijk sponsoring én de volledige vrijwillige inzet van de leden van de Leo Club blijft er hopelijk ook dit jaar een mooi bedrag onderaan de streep over voor het goede doel.

Normaal wordt er altijd gekozen voor één hoofddoel, maar dit jaar wordt het anders aangepakt. De Leo Club gaat de opbrengst van de actie gebruiken voor meerdere goede doelen rondom het thema duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan het inzaaien van akkerranden ter bevordering van biodiversiteit.

Voorzitster Romé Zinkweg vertelt: “Duurzaamheid wordt de komende drie jaar het thema waar wij ons als club op gaan richtten. We hebben een aantal projecten en initiatieven op het oog, maar staan ook zeker open voor goede tips in die richting. Bij onze kraam voor Stadshotel Ter Stege staat een ideeën box, maar nog beter is het als deze opgestuurd worden naar leocluboldenzaal@gmail.com. Dus heb je een tip? Laat het ons weten!”

Bent u tijdens het kermisweekend in de buurt of was u toch al van plan een rondje te maken over de kermis? Kom dan zeker langs voor een heerlijk warme kroket. Bestellen om af te halen kan ook via:

  • Mail naar kroket@leocluboldenzaal.nl
  • Bellen of Whatsappen naar 06-20399900
  • www.kermiskroketten.nl of de app Alles to Go

En natuurlijk wordt er dit jaar ook weer rondgereden met de enige echte krokettenmobiel! Op de hoogte blijven? Volg dan de Leo Club op Facebook en Instagram.

Wanneer

  • -
  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • € 1,00 Entreeprijs

De kroketten kosten €1,- per stuk en voor een tientje krijg je elf kroketten.

Locatie

Stadshotel Ter Stege

Adres
Marktstraat 1, 7571 ED Oldenzaal
Telefoon
0541-512102
E-mail
Website
www.terstege-oldenzaal.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter