Sportverenigingen dag

Een groot aantal verenigingen, sportscholen en stichtingen neemt deel aan de 1e editie van de Sportverenigingen dag. Op zondag 24 oktober van 12.00 – 17.00 uur kun je op een bijzondere manier kennis maken met een groot aantal sportverenigingen in Oldenzaal.

Verspreid over het St. Plechelmusplein staan er diverse kramen met verschillende activiteiten waar jong en oud aan mee kan doen. Van sporten word je namelijk blij.

Wist je bijvoorbeeld dat Oldenzaal al 10 jaar lang een heuse Bowlsvereniging heeft? Bowls of koersbal is een precisiesport waarbij het de bedoeling is dat de spelers afgeplatte ballen, bowls, zo dicht mogelijk naar een kleinere doelbal laten rollen. Deze sport kan binnen op een mat of buiten op kunstgras beoefend worden. Of ken je de winnaar van Expeditie Robinson uit 2017 nog? Het dak van het clubgebouw van Hantei ging er bijna af, toen Carlos Platier Luna de laatste proef van Expeditie Robinson won. Hij is als kleine jongen gestart bij de Oldenzaalse judoclub Hantei. Misschien ben jij wel de toekomstige Carlos!

Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer sporten te zien, te voelen en te beleven: OUTTT, RCO Harlequins, Budovereniging Hantei, Avatarz, OZ&PC, OJBV, Boeskool 55 + en Tafeltennis Quick 20.

Je kunt een stempelkaart ophalen bij Oldenzaal Promotie. Wanneer je de kaart vol hebt kun je deze inleveren en een leuke prijs winnen. Kom je ook?

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Tip je vrienden

facebook twitter