Het circus uit je ergste nachtmerrie!

Hooggeëerd publiek, dames en heren, jongens en meisjes, Scouting Titus Brandsma presenteert: Het circus uit je ergste nachtmerrie! Na het succes van ons Haunted House twee jaar geleden, zijn we weer terug!

Circus Titus Brandsma strijkt neer op het terrein aan de Potskampstraat 5 in Oldenzaal en jij kunt bezoeker worden van dit enge spektakel. Kom oog in oog te staan met de enge wezens van het circus in ons Haunted House of geniet van een hapje en drankje op het terrein.

De circusdirecteur neemt jullie mee op avontuur, maar kom jij ook weer zonder kleerscheuren uit het circus?

Het circus neemt ook een markt mee waar je voor een klein bedrag ook een gruwelijk hapje of duivels drankje kunt nuttigen. Munten zijn hiervoor te koop voor maar € 0,50 per stuk.

Kinderen vanaf 6 jaar tot en met 15 jaar zijn van harte welkom, alleen of met hun ouders (als die ouders durven dan). Het Haunted House zelf is geheel gratis, dus wat houdt jou nog tegen?

We zien jullie graag zaterdag 30 oktober! De deuren van de circustent openen om 19.00 en sluiten om 21.00! De circustent staat op het terrein van de Scouting Titus Brandsma aan de Potskampstraat 5 in Oldenzaal.

Kijk voor meer informatie op https://www.scoutingtitusbrandsma.nl/hauntedhouse

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Scouting Titus Brandsma

Adres
Potskamstraat 5, 7573CB Oldenzaal

Tip je vrienden

facebook twitter