Sinterklaasjournaal

Op maandag 8 november is het zover. Dan start het Sinterklaasjournaal van de NTR weer. Met Diewertje Blok als presentatrice. Iedere dag tot en met het vertrek van Sinterklaas op 6 december is er rond 18.00 uur een Sinterklaasjournaal.

Jong en oud zit dan voor de televisie om de avonturen van Sinterklaas met zijn pieten te volgen. Natuurlijk is er op zaterdag 13 november tijdens de intocht van Sinterklaas een extra lange uitzending.

Heb je een dagje gemist? Geeft niks. Op zondagavond is er een herhaling van alle afleveringen van de afgelopen week. Jeroen Kramer trekt als verslaggever door het land en interviewt diverse pieten en andere belangrijke personen.

Op maandag 8 november is de eerste aflevering van het Sinterklaasjournaal. De intocht zal plaatsvinden in het het dorp Zwalk met burgemeester Matthijs van Nieuwkerk.

Uitgeverij Zwijsen heeft in samenwerking met de NTR een lespakket ontwikkeld inclusief materialen voor scholen. Deze kunnen besteld worden via de site van het Sinterklaasjournaal.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Tip je vrienden

facebook twitter