Kerstconcert Beuningen AFGELAST

Kerstconcert met kamerkoor Pur Sang uit Oldenzaal. Zaterdag 18 december om 14.00 uur in de RK Mariakerk te Beuningen.

↵AFGELAST Kamerkoor Pur Sang geeft een concert met een verrassend nieuwe kijk op het Kerstrepertoire. Kerst is van alle tijden en volgens dirigent Frank Deiman zijn er altijd nieuwe manieren om Kerstsfeer te laten klinken en beleven.

Wat denk je van 2 stukken met de titel “Nova, nova!”, waarvan het ene in de 21de eeuw en het andere in de 14de eeuw (als eerste bekende Kerstlied in Engeland) werd gezongen !

In de sfeervol verlichte kerk schakelt Pur Sang in dit concert moeiteloos tussen het minimalisme van de Engelsman John Tavener, het modernisme van de Amerikaanse componist David Lang naar Zuid Amerikaanse ritmes en melodieën. In het tweede deel van het concert worden ze begeleid door gitaar, accordeon en slagwerk en nemen je mee naar een Kerstverhaal uit Argentinië (Navidad Nuestra van Ariel Ramirez) en Colombia. Een Kerst met kleurige en vrolijke melodielijnen.

(wegens omstandigheden in een kleinere bezetting)

Belangrijk:

De Kerk gaat om 13.30 uur open. Kaartjes: € 12,50 -, kinderen gratis. Neem uw QR vaccinatie code of een geldige vaccinatiebewijs mee. Neem bij voorkeur gepast geld voor de kaartjes mee. De plekken voor de toeschouwers zijn alleen in de daarvoor bestemde kerkbanken aanwezig.

Wanneer

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs

Kinderen gratis.

Locatie

RK Mariakerk

Adres
Beuningerstraat 75, 7588 RG BEUNINGEN OV

Tip je vrienden

facebook twitter