Letterspeurtocht

Hij komt, hij komt. Zaterdag 12 november verwelkomen we Sinterklaas en de Pietermannen weer in Centrum Oldenzaal. Kom ook gezellig naar de intocht om Sinterklaas te zien en om een handje lekkere pepernoten te scoren! En om het nog leuker te maken hebben de Pieten een letterspeurtocht gemaakt. Help jij Sinterklaas mee speuren?

Letterspeurtocht
Op wel 40 plekken, door de gehele binnenstad van Oldenzaal, hebben de Pieten een letter in de etalage verstopt. Vanaf 12 november mag jij Sinterklaas helpen om alle letters te zoeken. En als je alle 40 letters hebt gevonden weet jij precies welke zin er op het kaartje moet staan. Wanneer je de oplossing op dit kaartje (verstrekt via de scholen of af te halen bij de Tourist info Oldenzaal/Oldenzaal Promotie), voor 4 december inlevert aan de Grootestraat 35, komt Sinterklaas persoonlijk op 4 december misschien jou wel verrassen. Hij gaat namelijk alle prijswinnaars een mooi cadeau geven.

Hint van de speurpieten
Sommige letters zijn eenvoudig te vinden in de etalages van de winkels maar een aantal zijn verstopt. Die kun je wel vinden maar daarvoor moet je wel iets meer je best doen. Die zied je bijvoorbeeld pas wanneer je omhoog kijkt of tussen een stapel andere chocoladeletters. Sinterklaas en de speurpieten geven daarom hints.

Wanneer

  • 12 nov - 4 dec 2022
    • dagelijks | - uur

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Centrum Oldenzaal

Adres
Groote Markt, 7571 EC Oldenzaal

Tip je vrienden

facebook twitter