Arrangement op maat

Wil je lekker eten, een gezellige dag hebben en Oldenzaal op een verrassende manier verkennen? Met het arrangement "Happen en Stappen" heb je drie in één!

Op drie verschillende locaties in Oldenzaal krijg je achtereenvolgens een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert. Na elke gang verken je een stukje Oldenzaal om vervolgens weer heerlijk aan tafel te gaan voor het volgende gerecht. Zo zul je de uitstekende restaurants, de gastvrijheid in Twente, de mooie beelden en de stad Oldenzaal niet snel vergeten.

Programma:
16:30 uur: Ontvangst met een voorgerecht in het eerste restaurant
17:15 uur: Torenbeklimming onder leiding van een torengids
18:45 uur: Hoofdgerecht in het tweede restaurant
19:45 uur: Stadswandeling onder leiding van een stadsgids.
20:45 uur: Dessert in het derde restaurant
21:30 uur: Einde van de avond

Uiteraard kunnen de tijden aangepast worden. De menu’s verschillen per seizoen. Voorkeur voor vis- of vleesgerechten kun je vooraf met ons bespreken. Een vegetarisch menu behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Bij reservering graag eventuele diëten en/of bijzonderheden vermelden bij de desbetreffende restaurant. Het arrangement kan geboekt worden vanaf 8 personen.

De kosten bedragen € 49,95 per persoon. (exclusief reserveringskosten)
Mocht je nog vragen hebben vul dan het contactformulier hieronder in.

Arrangementen op maat

Arrangementen op maat

Een dagje uit met familie of vrienden, het personeel of met jouw vereniging? Dan is Oldenzaal, de Glimlach van Twente de juiste keuze! Oldenzaal heeft veel mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Informeer vrijblijvend.

Om het voor iedereen makkelijk te maken, zijn er een aantal arrangementen ontwikkeld die kant-en-klaar te boeken zijn. Maar wellicht wil je juist iets anders of een combinatie? Dan is dat geen probleem. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden tel. 0541-514023 of zet jouw wensen op een rij via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan contact met je op!

Tip je vrienden

facebook twitter