Arrangement op maat

Samen met het IVN Oldenzaal kun je met je bedrijf meehelpen om dit prachtige gebied in stand te houden. Het IVN zorgt voor de begeleiding van de groep en het benodigde materiaal. Er wordt samen een onderhoudsdoel afgesproken voor deze dag.

Samen met het IVN Oldenzaal kun je met je bedrijf meehelpen om dit prachtige gebied in stand te houden. Het IVN zorgt voor de begeleiding van de groep en het benodigde materiaal. Er wordt samen een onderhoudsdoel afgesproken voor deze dag. Op deze manier samen met de collega's lekker in de buitenlucht werken en na afloop terugkijken op een volbrachte missie draagt met zekerheid bij aan een duurzame teamgeest van de groep. Je kunt een dagdeel of zelfs een hele dag hiermee invullen.

HET IVN De Vereniging voor Natuur- en Milieueducatie IVN draagt bij aan een duurzame samenleving door mensen te betrekken bij natuur, milieu, landschap en leefomgeving. In elke provincie zijn IVN-beroepskrachten werkzaam in een IVN Consulentschap en vrijwilligers in lokale afdelingen. IVN Oldenzaal zet zich al jaren in voor het natuuronderhoud op Het Hulsbeek.

• ARRANGEMENT o 13:00 uur - Ontvangst met koffie of thee met Twentse krentenwegge o 13:30 uur - Verdeling van de groepen en uitleg van de werkzaamheden o 15:00 uur - Pauze met warme chocomel met een plak cake o 16:30 uur - Borrelen o 17:30 uur - Diner, buffet of barbecue o 19:30 uur - Einde

De kosten voor dit arrangement bedragen € 39,50 per persoon, exclusief de drankjes tijdens de borrel, inclusief een donatie aan de kas van € 5,00 p.p. voor het IVN.

Mocht je nog vragen hebben vul dan het contactformulier hieronder in.

Tip je vrienden

facebook twitter