Arrangement op maat

Wil je Oldenzaal op een verrassende manier verkennen? Met het arrangement "Stappen & Lunchen" heb je drie in één.

Op drie verschillende locaties in Oldenzaal krijg je achtereenvolgens een ontvangst, voorgerecht en een lunchgerecht. Na elke gang verken je een stukje Oldenzaal om vervolgens weer heerlijk aan tafel te gaan voor het volgende gerecht. Onder deskundige begeleiding beklim je de toren van de St. Plechelmusbasiliek. Na een klim van maar liefst 234 treden word je beloond met een prachtig uitzicht op 61 meter hoogte over de historische binnenstad van Oldenzaal. Tevens neemt de gids je tijdens de stadswandeling mee terug in de geschiedenis van Oldenzaal. Zo zul je de uitstekende restaurants, de gastvrijheid in Twente, de mooie beelden en de stad niet snel vergeten.

De kosten voor dit arrangement bedragen € 27,50 p.p. (exclusief reserveringskosten)

Mocht je nog vragen hebben vul dan het contactformulier hieronder in.

Arrangementen op maat

Arrangementen op maat

Een dagje uit met familie of vrienden, het personeel of met jouw vereniging? Dan is Oldenzaal, de Glimlach van Twente de juiste keuze! Oldenzaal heeft veel mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Informeer vrijblijvend.

Om het voor iedereen makkelijk te maken, zijn er een aantal arrangementen ontwikkeld die kant-en-klaar te boeken zijn. Maar wellicht wil je juist iets anders of een combinatie? Dan is dat geen probleem. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden tel. 0541-514023 of zet jouw wensen op een rij via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan contact met je op!

Tip je vrienden

facebook twitter