MC Donalds

Nederland krijgt in 1971 in Zaandam zijn eerste McDonald’s restaurant. Inmiddels zijn er 245 McDonald’s restaurants verspreid door heel Nederland.

Vanuit het restaurant aan de Hanzepoort 2 te Oldenzaal staan de medewerkers elke dag voor iedereen klaar met Good Food and Fast. Een vriendelijke en snelle bediening, producten van hoge kwaliteit, een brandschoon restaurant en een aantrekkelijke prijs. Zij willen het favoriete familierestaurant zijn op het gebied van informeel buiten de deur eten.

Betrokken bij de omgeving
Zij staan midden in de samenleving. Ondernemen met oog voor de omgeving vinden ze daarom bijzonder belangrijk en ze nemen graag hun verantwoordelijkheid ten opzichte van de maatschappij. Ze willen een goede werkgever zijn. Ze geven dit invulling door veel ontwikkelingsmogelijkheden te bieden, waardoor talent wordt beloond. Ze houden rekening met het milieu door te besparen op energie en afvalverwerking en zorgen voor hun omgeving door deze schoon te houden, maar ook door bijvoorbeeld sport en beweging in Twente te faciliteren.

Binnen het restaurant staan Respect, Teamwork, Ontwikkeling en Uitstekende Service voorop.

Respect
gaat om respect voor elkaar en over elkaar accepteren zoals je bent. Dit is een heel belangrijke voorwaarde om goed met elkaar te kunnen samenwerken.

Teamwork
gaat om ‘samen doen’ en samen naar een bepaald doel toe werken. Iedereen is verschillend, maar iedereen heeft een talent, dus iedereen is belangrijk. Samen gaat alles veel beter en… is het ook veel leuker. Ontwikkeling Het gaat beste uit mensen halen door het stimuleren van talent en dit door training te perfectioneren. De beloning? Doorgroeimogelijkheden, door persoonlijke aandacht en ook door te blijven leren. Er zijn volop kansen voor medewerkers om zich verder te ontwikkelen. McDonald’s is de beste leerschool die er is en daar heb je een leven lang iets aan. Hard werken wordt beloond!

Uitstekende Service
Dit is natuurlijk waar het uiteindelijk allemaal om draait. Zij willen hun Gasten een reden geven om weer terug te komen. Zij hebben elke dag de kans om mensen blij te maken. Zij willen en kunnen het verschil maken!

Of bekijk de website mcdonaldsrestaurant.nl/twente

Openingstijden

maandag 00:00 - 00:00
dinsdag 00:00 - 00:00
woensdag 00:00 - 00:00
donderdag 00:00 - 00:00
vrijdag 00:00 - 00:00
zaterdag 00:00 - 00:00
zondag 00:00 - 00:00

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Bruikbaar toilet
  • Invalidenparkeerplaats
  • Invalidentoilet
  • Rolstoel beschikbaar
Faciliteiten
  • Afhalen
  • Kinderstoel aanwezig
  • Terras
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter