Barbecue zone

Je kunt zelf barbecueën op speciaal daarvoor aangelegde betonplaten op zonneweide 1. Op deze betonplaten kunnen maximaal vier barbecues staan.

Deze betonplaten zijn vrij toegankelijk. Deze kun je niet reserveren. Er zijn kolenbakken aangelegd waarin je na het barbecueën de kolen in kunt deponeren.

Overdekte barbecue: Wil je gebruikmaken van de overdekte barbecueplaats dan kun je deze tegen betaling reserveren bij het beheercentrum van recreatiepark Het Hulsbeek.

De kosten bedragen € 25,00 per twee uur. Na twee uur kun je de tijd per uur verlengen à € 12,50. Kolen moet jezelf meebrengen, stroom is niet aanwezig. Wel is een aanrecht met een waterkraan aanwezig. Bij de barbecue mag een open partytent van maximaal 4 X 4m bijgeplaatst worden (zelf meenemen). De extra kosten hiervoor bedraagt € 10,00. Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Het is niet mogelijk een koelwagen/catering bij de barbecue te plaatsen en/of met de auto het binnenterrein op te rijden om spullen naar de BBQ te brengen! Dichtstbijzijnde parkeerplaats is P2. Wanneer je de zonneweide oploopt, zie je de BBQ’s voor je (kleine) en aan je linkerzijde (met zitkuil). Indien P2 vol is dan aub parkeren op P1.

Wil je gebruik maken van de barbecue, mail dan de volgende gegevens aan door aan Het Hulsbeek: · Datum en tijd. Het park sluit bij zonsondergang. · Aantal personen · Naam, adres en woonplaatsgegevens · Telefoonnummer van de contactpersoon tijdens de barbecue.
· Van welke barbecue je gebruik wenst te maken (kleine barbecue geschikt voor max. 25 pers. of de barbecue met zitkuil geschikt voor max. 40 pers.)

Zij kijken dan of de overdekte BBQ van jou keuze vrij is. Na de reservering ontvang je via het hoofdkantoor “de Regio Twente” een factuur die voorafgaand van het barbecueën moet zijn voldaan.
Je kunt op de gereserveerde dag direct naar de BBQ gaan, het beheer zorgt dat deze geopend is.

Of bekijk de website www.hethulsbeek.nl/locaties/details/barbecue-zone

Openingstijden

Het Hulsbeek is vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang.


contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Assistentiehonden toegestaan
  • Bruikbaar toilet
  • Elektrische rolstoeltoegankelijk
  • Invalidenparkeerplaats
  • Invalidentoilet
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter