Kötter Living Oldenzaal

Jou helpen bij het creëren van een stijlvol, authentiek en verrassend interieur, maar vooral een interieur dat bij je past. Dit doet Kötter Living door goed naar je wensen te luisteren en je een vrijblijvend en eerlijk advies te geven.

Met hun producten die ze zelf over de hele wereld inkopen zorgen ze altijd voor een stijlvolle, authentieke en verrassende collectie.

Hun woonwinkels in Oldenzaal en Nijverdal zijn er om geïnspireerd te raken. De stylistes van Kötter Living zijn dan ook continu druk bezig om hun stijlkamers in te richten en af te stylen in de nieuwste woontrends. In de woonwinkels hebben ze gezamenlijk meer dan 30 stijlkamers die continu veranderen, dus daar zit vast iets voor je bij!

Je kunt altijd langskomen bij Kötter Living tijdens hun openingstijden, ze helpen je graag. Heb je iets meer advies nodig dan raden ze je aan een vrijblijvend persoonlijk interieuradvies aan te vragen. Kötter Living is echt "a different story" in vergelijking met andere woonwinkels. Dus waarom kom je dat niet zelf ontdekken?

Of bekijk de website www.kotterliving.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Assistentiehonden toegestaan
  • Bruikbaar toilet
  • Drempelvrij
  • Elektrische rolstoeltoegankelijk
  • Er is een trap aanwezig
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter