Smellink Interiors

Van modern tot klassiek, van landelijk tot vintage. Smellink Interiors heeft alles in huis. In de 2500m² showroom en hun inspiration centre vind je alle meubels voor in de woonkamer, de slaapkamer en je thuiskantoor. Daarnaast verzorgen ze kasten op maat.

Onder het motto je bedenkt het, zij maken het kunnen zij al jouw interieur wensen uit laten komen.

In de jaren 20 van de vorige eeuw was er een eerste winkel en anno 2018 hebben ze een showroom van maar liefst 2.500 m² met meerdere toonaangevende collecties van hoge kwaliteit en een eigen inspiration centre voor hun interieurstylisten. Het beste dat Europa op meubel gebied te bieden heeft, meubelen met karakter die sfeer brengen in huis. Zij kiezen voor perfect afgewerkt en ‘custom made’. Je weet zelf het best wat bij je past, en daarom bepaal je zelf de afmetingen, afwerking, de stoffering en de finish. Elk meubelstuk dat bij hen de deur uit gaat is uniek en helemaal naar jouw wens vormgegeven. Hun interieurstylisten helpen je graag om jouw droom interieur te realiseren. Laat je verrassen en uitgebreid adviseren in de showroom en raak onder de indruk van het vakmanschap. Voor de liefhebbers van modern tot klassiek zijn deze collecties een ware lust voor het oog. Voelen, ruiken, uitproberen, sfeer proeven en inspiratie opdoen!

Tip: bekijk alvast de Website, voor de collecties, wooninspiratie en informatie over de uitgebreide collecties. Een inspiratiebron voor alle liefhebbers van stijlvol wonen.

Of bekijk de website www.smellinkinteriors.com/smellink-classics-wordt-smellink-interiors/

Openingstijden

maandag
dinsdag 10:00 - 18:00
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 18:00
vrijdag 10:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Bruikbaar toilet
  • Drempelvrij
  • Er is een trap aanwezig
  • Invalidentoilet
  • Rolstoel beschikbaar
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter