Filmhuis Oldenzaal

Het Filmhuis Oldenzaal bestaat uit een groep enthousiaste filmliefhebbers die andere fans van de betere speelfilm in de gelegenheid wil stellen daarvan in Oldenzaal kennis te nemen.

Stadstheater De Bond biedt het filmhuis een grote zaal met een groot doek, zodat veel mensen kunnen genieten van de films. De waardering voor het programma blijkt uit de uitstekende bezoekcijfers en de reacties die ze opvangen. De "filmfinders" gaan regelmatig op zoek naar kwaliteitsfilms. Ze zoeken de "betere" films is hun credo met een knipoog naar de vraag van filmhuispubliek. Er zijn landelijk gezien filmhuizen die de echte kunstzinnige, artistieke films draaien. Die functie hebben ze dan naast de bioscopen in hun plaats. Het Filmhuis Oldenzaal richt zich wat algemener op de "betere" bioscoopfilms en de toegankelijke "filmhuisfilms". Naast een goede keuze willen ze een actuele keuze maken. Ze programmeren daarom drie keer per seizoen. In de zomer voor de periode september tot en met november, in de herfst voor december tot en met februari en in de winter voor maart en april. . Het Filmhuis Oldenzaal is lid van het O.F.O. (Overijssels Filmhuizen Overleg).

Of bekijk de website www.filmhuisoldenzaal.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 19:00 - 20:00
woensdag 19:00 - 20:00
donderdag gesloten
vrijdag gesloten
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Als er een reguliere film draait, is om 19:00 de kassa geopend en om 20:00 begint de film. Voor verdere openingstijden, zie de website.


contactinformatie

 

(vertoningsadres) Molenstraat 25
7573 BJ Oldenzaal

0541-510001 / 0541-853664

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Bruikbaar toilet
  • Drempelvrij
  • Steile helling

Tip je vrienden

facebook twitter