navigatie overslaan

Koningsdag in Oldenzaal

STOFO (Stichting Oranje Feesten Oldenzaal) organiseert elk jaar voor Oldenzaal een fantastische Koningsdag. Het team, dat bestaat uit zeer betrokken leden, zet zich elk jaar met veel enthousiasme in om een feestelijk programma samen te stellen voor alle leeftijden.

Gehuld in oranje kleding en tinten en bruisend van traditie. Koningsdag is een feest voor jong en oud met entertainment in de straten van Oldenzaal.

Koningsdag in Oldenzaal is een dag met diverse festiviteiten, waarbij de saamhorigheid hoog in het vaandel staat. Sla je slag op de kindervrijmarkt, of scoor een mooi boek op de boekenmarkt. Tussendoor even shoppen, want veel winkels zijn op Koningsdag geopend. In de Stadstuin Oud Hollandse spelletjes spelen, je laten schminken en genieten van de diverse eetkraampjes die verspreid door het centrum staan. Om daarna nog even te kunnen genieten van de vele muziekoptredens die plaatsvinden. In Oldenzaal is er op Koningsdag een divers aanbod, voor elk wat wils, wat een prachtig decor vormt voor deze nationale viering.

Dus juich, dans en proost mee op deze dag van trots en traditie. Lang leve de koning, lang leve Koningsdag!

Ben je benieuwd naar het hele programma van Koningsdag? Klik dan hier en bekijk wat er allemaal te doen is!

Mocht je vragen hebben, meer informatie willen of goede suggesties hebben voor STOFO? Neem dan contact op met ze op via . Zij helpen je graag verder!