navigatie overslaan

Welkom bij de leukste gemeente van Nederland - Oldenzaal!

Welkom bij de leukste gemeente van Nederland - Oldenzaal! Met trots mogen we aankondigen dat we zijn verkozen tot de leukste gemeente van Nederland, een titel die we met veel en-thousiasme dragen.

Om deze positieve energie te blijven verspreiden, hebben we op deze pagina een toolkit samengesteld. Hierin vind je het logo en bordje van de leukste gemeente en een omslagfoto die je overal kunt gebruiken op websites en social media.

De Oldenzaalse vlag (limited edtion)
Met groot plezier kondigen wij een speciale vlaggenactie aan om te vieren dat Oldenzaal is verkozen tot de leukste gemeente van Nederland! Dit willen we graag samen met jullie vieren en onze trots door heel Oldenzaal laten wapperen.

Hoe kun je meedoen?
Je kunt deze gave Oldenzaalse vlag kopen voor in onze webshop.

Feestelijke bijeenkomst
Na de zomer, op een nader te bepalen datum, willen we de vlaggen symbolisch samen, nog eens, ophangen. Daarna organiseren we een gezellige borrel in het centrum om te proosten op onze geweldige gemeente met alle ondernemers en winkeliers uit de stad bij elkaar. Meer details hierover volgen nog. Heb je suggesties voor een sponsor voor de borrel of een geschikte borrellocatie? Laat het ons weten! Of heb jij een bedrijf die de borrel wil sponsoren? Neem dan contact op met

Waarom meedoen?

  • Versterk de gemeenschapszin: Laat zien dat je deel uitmaakt en trots bent op de leukste gemeente van Nederland.
  • Zichtbaarheid: Breng jouw bedrijf extra onder de aandacht door deel te nemen aan deze feestelijke actie.
  • Gezelligheid: Geniet van een borrel met collega-ondernemers en vier samen het succes van Oldenzaal.

Media-aandacht
We zullen TV Oost en andere media benaderen om aandacht te vragen voor deze bijzondere actie. Wie weet wordt het wel de grootste vlaggenactie van het land en halen we nog een keer de publiciteit! Hoe meer we Oldenzaal op de kaart zetten, hoe beter!

Deze actie is bedacht door de straatvertegenwoordigers van de binnenstad tijdens een brainstormsessie nadat we de leukste gemeente werden.

Cadeautje voor alle ondernemers in Oldenzaal!
Om onze waardering te tonen, brengen we een speciaal cadeautje en een bordje langs bij alle winkels en bedrijven in onze geweldige gemeente. Heb je jouw bordje nog niet ontvangen? Geen zorgen! We zijn druk bezig om alle bedrijven in Oldenzaal langs te gaan. Mocht je nog niets hebben ontvangen, geef dit dan door via of kom gezellig jouw bordje ophalen bij Tourist Info Oldenzaal (Grootestraat 35).

Download omslagfoto van de binnenstad hier

Download omslagfoto van het Hulsbeek waterplezier hier

Download omslagfoto van het Hulsbeek sfeerfoto hier

Download omslagfoto van de Woonboulevard hier

Download het bordje hier

Download logo hier

Onmeunig bedankt voor jullie steun en laten we blijven genieten van al het moois dat onze gemeente te bieden heeft. Samen maken we Oldenzaal, de glimlach van Twente, nóg leuker!