Museum de Pelgrim

De Pelgrim is een museum dat gaat over het ritme van het leven. Je ontdekt er van alles over typisch Oldenzaalse rituelen en tradities, maar ook over die van jouzelf!

Oldenzaal is een stad met een rijke historie, waar de inwoners door de jaren heen veel gewoonten hebben ontwikkeld. Vaak liggen de wortels in het geloof. In museum de Pelgrim ontdek je van alles over typisch Oldenzaalse rituelen en tradities, maar ook over die van jouzelf. Interessant!↵

Als mens groei je en gedurende het leven blik je terug, kijk je vooruit en blijf je soms even staan. Bewust of onbewust. Je viert het leven, staat stil bij een belangrijke gebeurtenis of rouwt om wat niet liep zoals je graag wilde. Samen of alleen. Waarom doe je dit eigenlijk allemaal? En wat komt er nog meer bij kijken? Je ontdekt het allemaal in de Pelgrim.

Voor meer informatie over ticket prijzen etc. verwijzen we naar de website. Het is ook mogelijk om een combiticket te kopen voor een speciale prijs. Hiermee bezoek je het Palthe Huis én de Pelgrim.

Of bekijk de website www.museumdepelgrim.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 12:00 - 17:00
woensdag 12:00 - 17:00
donderdag 12:00 - 17:00
vrijdag 12:00 - 17:00
zaterdag 12:00 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00

Gesloten op:

Maandag, nieuwjaarsdag, de carnavalsdagen (zaterdag, zondag, maandag en dinsdag), Goede Vrijdag, eerste Paasdag, Koningsdag, Hemelvaart, eerste Pinksterdag en de eerste Kerstdag


contactinformatie

voorzieningen

Type
  • Erfgoed
  • Religieus
  • Spiritualiteit
Activiteiten
  • Spiritualiteit
Toegankelijkheid
  • Er is een trap aanwezig

prijzen

€ 7,50 Entreeprijs

Tip je vrienden

facebook twitter