navigatie overslaan

Of je nu een fervent wandelaar bent die de uitgestippelde wandelpaden volgt of een avontuurlijke fietser die graag nieuwe fietsroutes verkent; iedere natuurliefhebber zal Oldenzaal en omgeving in zijn hart sluiten. Met een veelzijdigheid aan bospaden, beekjes, parken en natuurgebieden is hier voor ieder wat wils. Wandelen over landgoed Egheria, mountainbiken op Het Hulsbeek of een fietsroute door natuurgebied Boerskotten? Laat je betoveren door de prachtige natuur!

Schilderachtige omgeving

Vanuit het stadscentrum van Oldenzaal starten diverse wandel- en fietsroutes. Binnen no time waan jij je in een schilderachtige omgeving. Hoe verder je buiten de stad gaat, hoe dichter je bij de natuur komt. Ervaar de rust en ruimte in het buitengebied van Oldenzaal. Waar authentieke boerderijen het glooiende Twentse landschap nóg mooier maken. Waar zangvogels als de tjiftjaf, zanglijster en appelvink vrolijk hun gang gaan. En jonge reeën zomaar eens het bospad over kunnen steken. Kortom: het perfecte plaatje voor iedere natuurliefhebber en natuurfotograaf!

De juiste route

Wist je dat je bij Tourist Info Oldenzaal terecht kunt met al je vragen over natuurwandelingen, fietsroutes, parken en picknickplekken? Onze natuurgidsen geven je graag de allerbeste tips! In onze webshop vind je allerlei routeboekjes om je de weg te wijzen. En vergeet ook niet een souvenirtje mee te nemen als je niet in Oldenzaal woont!

#uitinoldenzaal