B&B Op de Stadswal

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De B&B studio bestaat uit een ruime hoofdslaapkamer, “Corneille” genoemd vanwege een schilderij van Corneille dat er hangt.

Een aparte zithoek die tevens als eetruimte gebruikt wordt, een badkamer met douche en wastafel en een tweede slaapkamer, “Jopie Huisman”, zo genoemd vanwege een schilderij van Jopie.

Er is een separaat toilet beneden naast de voordeur. De studio heeft naast radiatoren van de CV ook een eigen gaskachel.

De gastenkamers bevinden zich op de eerste verdieping van een semibungalow. De leefruimte is open aan de trap, omdat er geen traphekje is, is de B&B minder geschikt voor kleine kinderen. Alle vertrekken zijn voorzien van Velux dakramen met ventilatiestand, een verduisteringsgordijn en insectenhor.

Slaapkamer “Corneille” heeft 2 aparte bedden van 90x200cm., samengevoegd tot lit-jumeaux. Deze kamer heeft een airco. De kamer kost € 60,00 pn. Slaapkamer “Jopie Huisman” heeft een bed met onderschuifbed van 90x200cm. Deze kamer kan gehuurd worden door een alleenreizend persoon en kost dan € 30,00. Bij gebruik door 2 personen worden de bedden los van elkaar geplaatst en is de prijs € 60,00. Uitsluitend door een samenreizend gezelschap kunnen beide kamers tegelijk gehuurd worden omdat zitruimte en badkamer dan gedeeld worden. De kamerprijzen zijn allen incl. toeristenbelasting, excl. ontbijt.

Voor het ontbijt, dat € 7,50 pppn kost, wordt alles de middag tevoren klaargezet in de koelkast, zodat het gebruikt kan worden wanneer het past. B&B eigenaresse zorgt ‘s morgens voor verse broodjes en croissants.

In de leefruimte staan koffie en theefaciliteiten, een koelkastje en een magnetron. Er is voldoende serviesgoed en bestek. Er is een TV en een ruim voorziene boekenkast. De gasten wifi is op de hele bovenverdieping bereikbaar. Op de badkamer is een douche met thermostaatkraan en een wastafel met warm en koud water. Er is een ruime voorraad handdoeken, badlakens en washandjes.

Voor het huis is parkeerruimte voor 2 gastenauto’s op eigen terrein. Electrische fietsen kunnen achter het huis overdekt gestald worden. Daar is ook mogelijkheid de accu te laden. In de B&B kan niet gerookt worden. Huisdieren worden niet toegelaten.

contactinformatie

 

Poortstraat 80
7571CS Oldenzaal

+31541518018 / 06-53948947

voorzieningen

Ligging
  • In het centrum
Voorzieningen
  • Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • Bruikbaar toilet
  • Drempelvrij
  • Er is een trap aanwezig
  • Handmatige entreedeur
  • Invalidenparkeerplaats

Tip je vrienden

facebook twitter