B&B Op de Stadswal

In een semibungalow, in de binnenstad van Oldenzaal, is op de bovenverdieping een studio van ongeveer 40m2 ingericht als B&B. Winkels en terrassen zijn om de hoek op 100 m lopen.

Ondanks de ligging in het centrum is het rustig dankzij de plek in een grote oude tuin.

De studio bestaat uit een ruime hoofdslaapkamer voor 2 personen, een aparte zithoek die tevens als eetruimte gebruikt wordt en een badkamer met douche en wastafel. Daarnaast is er een tweede slaapkamer voor 1 persoon. Er is een toilet, specifiek voor de B&B gasten, beneden in de hal. De studio heeft naast radiatoren van de CV ook een elektrische wandkachel. Tevens is er een airco met voldoende capaciteit om de hele studio te koelen.

De gastenkamers bevinden zich op de eerste verdieping. De eigenaar woont beneden. De leefruimte van de studio is open aan de trap. Omdat er geen traphekje is, is de B&B minder geschikt voor kleine kinderen. Alle vertrekken zijn voorzien van Velux dakramen met ventilatiestand, een verduisteringsgordijn en insecten hor.

Slaapkamer “Corneille” heeft 2 aparte bedden van 90x200cm. samengevoegd tot lits-jumeaux. Op deze kamer hangt de airco. Slaapkamer “Jopie Huisman” heeft een bed met onderschuif bed van 90x200cm. Deze kamer is bedoelt voor een solo reiziger. Uitsluitend door een samen reizend gezelschap kunnen beide kamers tegelijk gehuurd worden omdat zitruimte en badkamer dan gedeeld worden. De kamerprijzen zijn allen incl. toeristenbelasting en ontbijt.

Voor het ontbijt wordt alles de middag tevoren klaargezet in de koelkast, zodat het gebruikt kan worden wanneer het past. B&B eigenaresse zorgt ‘s morgens voor verse broodjes en croissants op een tevoren afgesproken tijd.

In de leefruimte staan koffie en theefaciliteiten, een koelkastje en een magnetron. Er is voldoende serviesgoed en bestek. Er is een TV en een ruim van streekliteratuur voorziene boekenkast. Teven ligt er de nodige info van het Tourist Infopunt. De gasten wifi is op de hele bovenverdieping bereikbaar. Op de badkamer is een douche met thermostaatkraan en een wastafel met warm en koud water. Er is een ruime voorraad handdoeken, badlakens en washandjes. Het huis is voorzien van een waterontharder.

Voor het huis is parkeerruimte voor 2 gastenauto’s op eigen terrein. Elektrische fietsen kunnen naast het huis, achter een poort veilig en overdekt gestald worden. Daar is ook de mogelijkheid om de accu te laden. In de B&B kan niet gerookt worden. Huisdieren worden niet toegelaten.

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Bruikbaar toilet
  • Drempelvrij
  • Er is een trap aanwezig
  • Handmatige entreedeur
  • Invalidenparkeerplaats
Ligging
  • In het centrum
Faciliteiten bed & breakfast
  • Oplaadpunt elektrische auto
Wifi
  • Gratis Wifi
Voorzieningen B&B kamer
  • Keuken

prijzen

€ 40,00 Prijs per overnachting

Tip je vrienden

facebook twitter