B&B @Holsheimer.nl

De B&B is gevestigd in een herenhuis uit 1932 en ligt in een rustige woonwijk op 5 min lopen van alle voorzieningen : winkels, restaurants bus en trein.

De B&B is gevestigd in een herenhuis uit 1932 en ligt in een rustige woonwijk op 5 min lopen van alle voorzieningen : winkels, restaurants bus en trein. De bovenverdieping is geheel ter beschikking van de gasten. Er zijn twee sfeervol ingerichte tweepersoons kamers met een badkamer. De twee kamers zijn geschikt voor een groep van 4 personen. Je deelt de badkamer. Indien je boekt voor 2 personen dan is kamer no1 beschikbaar en heb je het alleen gebruik van de badkamer

Bij een verblijf van twee dagen of meer, krijg je10% korting. In de tuin is een zitje en voor fietsen is een afgesloten carport beschikbaar.

Wandelen en fietsen:

Voor wandel- of fietstochten is de Hanzestad Oldenzaal heel centraal gelegen, in een prachtig heuvelachtig coulissenlandschap dat is ontstaan in de laatste ijstijd. Oldenzaal ligt op een kruispunt van lange-afstands wandelpaden en fietsroutes.

Wandelarrangementen met haal- en brengservice zijn op aanvraag beschikbaar. Fietsroutes voor dag-tochten liggen voor je klaar Naast de natuur is er ook in cultureel opzicht veel te zien en te horen. Er zijn diverse galerie├źn en musea in de omgeving.

openingstijden

Het gehele jaar geopend

Of bekijk de website www.holsheimer.nl

Openingstijden

maandag 08:00 - 21:00
dinsdag 08:00 - 21:00
woensdag 08:00 - 21:00
donderdag 08:00 - 21:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 08:00 - 21:00
zondag 08:00 - 21:00

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Er is een trap aanwezig
Faciliteiten bed & breakfast
  • Oplaadpunt elektrische auto
Wifi
  • Gratis Wifi
Voorzieningen B&B kamer
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter