navigatie overslaan

Restaurant Las Carretas

Mexicaans restaurant Las Carretas is al meer dan 22 jaar een begrip in Oldenzaal. De zaak bevindt zich op wat door sommige het gezelligste plein van Oost-Nederland word genoemd: Het Marktplein van Oldenzaal.

Las Carretas

Wij serveren de lekkerste Mexicaanse gerechten, Mexicaanse bieren, cocktails en tequila’s. De wereldberoemde Margeritha bijv. wordt hier nog naar origineel recept gemaakt

Met ruimte voor circa 90 gasten op twee etages is er meestal wel plek voor jou, maar reserveren in de weekenden wordt aanbevolen. Met mooi weer is er natuurlijk ook plek op ons fraaie terras met uitzicht op het marktplein van Oldenzaal. Kom gezellig langs om een hapje te eten! Maar je bent ook van harte welkom als je alleen een drankje wilt bestellen. Voor de kleine trek kun je bij een borrel ook kiezen uit heerlijke Mexicaanse snacks.

Een diner voor twee, een hapje samen met de kids of gezellig tafelen met een groep vrienden? Bij Las Carretas kan het allemaal. Voor groepen hebben wij bovendien leuke arrangementen, maar een arrangement op maat kan natuurlijk ook.

Bestellen kun je van maandag t/m zondag tussen 17:00 en 21:00 uur
Of je kunt bellen met 0541-517951 afhaalmenukaart

Categorieën