navigatie overslaan

Bar Café Tapas Tante Annie`s

Je kent ongetwijfeld de beroemde en overheerlijke Tapas... Maar waar staat Tante Annies nog méér voor?

Bar Café Tapas Tante Annie's


Tante Annies is een oergezellig café/bar en restaurant voor iedereen. Binnen genieten van de gezellige sfeer, of met het zonnetje buiten op het terras. Het terras is verwarmd en overdekt, dus je kan er in principe het hele jaar door zitten.

Ze hebben een ruimte tapas kaart, met heerlijke kleine hapjes. Dit betekent lang tafelen en een avond vol gezelligheid. Je kan ook genieten van een uitgebreide lunchkaart van de Spaanse en Europeaanse keuken. Ook voor de dranken hebben ze hier genoeg. Een uitgebreide wijnkaart, meerdere bieren van de tap, cocktails en heerlijke koffie.

Kortom bij Tante Annie's kan je genieten van een lekker avondje uiteten of een avondje borrelen. Voor een familie uitje of bedrijfsfeestje kunnen ze ook veel voor je betekenen. Neem dan contact met hen op via de contactgegevens verder op de pagina.

Wil je een leuk cadeautje geven? Tante Annies heeft ook Tapas Tegoedbonnen voor elk gewenst bedrag. Ter plekke worden ze feestelijk voor je ingepakt maar je kunt ze ook online kopen via de site!

Afhalen bij Tante Annie's

Categorieën