navigatie overslaan

Stadshotel Ter Stege

* * *

Midden in Hanzestad Oldenzaal is aan de Groote Markt Stadshotel Ter Stege gelegen. Aan dit bruisende Horecaplein zitten diverse eetgelegenheden, uitgaansgelegenheden en heerlijke terrassen.

Ter Stege

In de weekenden wordt er regelmatig iets georganiseerd, zoals livemuziek op het plein, de elk jaar terugkomende Boeskool is los, het geweldige carnaval weekend en een flink aantal koopzondagen. Oldenzaal is een bourgondische stad in Twente, met een flink aantal leuke dorpen in de buurt met allerlei bezienswaardigheden en perfect om te fietsen.

Hotel Ter Stege is modern ingericht en elke kamer beschikt over een eigen badkamer, een TV en gratis Wifi. Zij beschikken over 3 persoons, 2 persoons en 1 persoons kamers. Voor actuele prijzen kun je het online boekingssysteem raadplegen. Hun overnachtingen zijn standaard inclusief ontbijt. Het ontbijt voorziet in een ruime keuze van vers afgebakken broodsoorten en beleg. Overnachtingen zijn exclusief toeristenbelasting. Bij Ter Stege slaap je trouwens in de schaduw van de imposante Plechelmus Basiliek.

De 13 kamers zijn verdeeld over 2 gedeelten, 1 boven hun gemoedelijke restaurant en 1 boven de aangrenzende 'Proatpoal'. Parkeren kan in Oldenzaal tegen betaling en kan al vanaf € 4,40 per dag. Voor meer informatie over parkeren, vraag je gerust de collega's naar de beste plekken en kortste afstanden. Ook voor fietsen hebben zij een veilige plek en deze kunnen hier ook prima worden opgeladen. Voor een heerlijk diner verwijzen we je naar het restaurant, of naar een van de aangrenzende gelegenheden aan het horecaplein, de huiskamer van Oldenzaal.

Afhaal- en bezorgservice

Bestellen kun je van vrijdag tot zondag tussen 16:30 en 20:00 uur We kunnen het ook bezorgen
Voor vragen kun je bellen naar 06-82451949

Afhaalmenukaart

Borrelen - Café Ter Stege

Stadshotel Ter Stege beschikt over een sfeervol voorcafé. Hier kunt u als hotelgast even bijkomen van de drukke dag onder het genot van een glaasje en een lekker hapje. In de bar hebben wij een uitgebreide bierkaart en schenken we diverse huiswijnen. U bent ook welkom indien u niet in het hotel overnacht. Loop gerust binnen voor een kop koffie of goed getapt glaasje Grolsch pilsner. Bij de borrel serveren we diverse lekkere hapjes.

Elke dag serveren wij ook van onze dinerkaart in het voorcafé. Ook met je sportteam, zangkoor of ander gezelschap kunnen jullie doordeweeks perfect bij ons terecht. Bestel gerust wat te knabbelen bij de borrel en vraag eventueel onze collega's om een passend advies. Zoekt u met uw gezelschap of sportteam een nieuwe plek om samen te komen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij reserveren graag een tafel voor u in ons voorcafé of in één van onze vergaderzalen.

Categorieën