navigatie overslaan

Christoffel's

Christoffel’s is sinds augustus 1995 gevestigd aan de Deurningerstraat 27 in Oldenzaal. Het monumentale pand is van binnen sfeervol en modern ingericht.

Christoffels

Het vriendelijke personeel ontvangt je graag voor jou ontbijt, lunch en diner dat met verse producten worden bereid.

Lunch: Overdag kun je een keuze maken uit van de uitgebreide lunchkaart met o.a. baquettes, sandwiches, wraps, salades en kleine gerechten. Ook is er elke week een Broodje van de Week dat niet op de lunchkaart voorkomt. Een echte aanrader! De gerechten op de lunchkaart worden geserveerd tot 17.00 uur.

Avondkaart: Op de avondkaart vindt je diverse heerlijke voor- hoofd en nagerechten. Maar je kunt ook kiezen voor de Weekschotel of de prijsvriendelijke en gevarieerde dagschotel die zij van maandag tot en met vrijdag serveren. Met de aanschaf van een knipkaart wordt je dagschotel nog voordeliger! Vanaf 16.00 te bestellen.

Bedrijven: Voor bedrijven die gevestigd zijn in Oldenzaal en directe omgeving serveren zij bijvoorbeeld zakenlunches bestaande uit soep, luxe belegde broodjes, vers fruit, jus d’orange en dagverse melk. Dit alles presenteren zij op luxe schalen en indien gewenst met servies en bestek.

Afhaal- en bezorgservice

Bestellen van de lunch kan van maandag t/m zondag tussen 11:00 en 17:00 uur door te bellen naar 0541-53555
Bestellen van het diner kan van maandag t/m zondag tussen 16:00 en 20:00 uur door te bellen naar 0541-535550
De dagschotel van vandaag is te bezorgen of af te halen van 16:00 tot 20:30 uur

Categorieën