navigatie overslaan

Winkelplezier in Oldenzaal

Winkelen in Oldenzaal is een feestje! In het karakteristieke centrum tref je unieke winkels en boetiekjes aan. Dit geeft een verrassende beleving, omdat je hierdoor in de winkelstraten en in de twee winkelcentra net even wat anders aantreft!

Afwisselend met de grotere winkelketens en gezellige horeca zal een dagje winkelen in Oldenzaal zorgen voor een totaalbeleving.

Woonboulevard Oldenzaal, dé bestemming voor alles wat met wonen te maken heeft!

Niet alleen in het bruisende centrum van Oldenzaal kun je heerlijk shoppen, ook heeft Oldenzaal een prachtige woonboulevard. Deze behoort zelfs tot één van de grootsten van Nederland.

Ontdek hier een uitgebreide selectie van winkels op het gebied van meubels, interieur, decoratie, en nog veel meer. Laat je inspireren door de nieuwste trends en deskundige medewerkers je helpen bij het vinden van de perfecte items voor jouw huis.

Of je nu gaat voor een complete make-over van je interieur of gewoon op zoek bent naar een paar nieuwe accenten, op de Woonboulevard Oldenzaal slaag je gegarandeerd!

Oldenzaal, de Modestad van Twente

En om onze modestad extra in het zonnetje te zetten is er twee keer per jaar het Mode & Lifestyle Event in het centrum van Oldenzaal. Een dag waar stijl en glamour samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Met een scala aan mooie merken, kleding en lokale talenten biedt dit evenement drie toegankelijke modeshows. Van sjiek tot streetstyle, elke creatie wordt met trots gepresenteerd. Waarbij elke deelnemende winkelier en elke outfit een verhaal vertelt.

Het Mode Event is voor jong en oud. En of je nu een doorgewinterde fashionista bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de laatste trends: Je zult op deze dag geïnspireerd raken door al het moois wat er te zien is.

Mode & Lifestyle event