navigatie overslaan

't Düvelshöfke Landwinkel en fruit- en workshopboerderij

Bij Landwinkel en fruit- en workshopboerderij 't Düvelshöfke is een zelf pluk fruitkwekerij en Landwinkel, waar je het hele jaar leuke groepsuitjes kan laten organiseren. In de Landwinkel zijn naast eigengemaakte jam, saus en likeur veel streekproducten te vinden.

Streekproducten

Elke dag is er dagverse zuivel in de winkel evenals halfvolle en volle melk en heerlijke boerenyoghurt. Verder zijn er eieren en boerenkaas. Ook hebben ze lekkere kazen van Boer Weenink, feestelijke chocola enz. Ook hebben ze mooie cadeaupakketten, voor elke gelegenheid geschikt, bijvoorbeeld kerstpakketten. Ook hebben ze biologische groente van de Witte Raaf zoals prei, groene kool, spruitjes en uien. Ze kunnen natuurlijk niet het gehele assortiment van deze leveranciers op voorraad hebben, maar veel is in overleg te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden.

Pluktuin

En wanneer de bloemen in bloei staan, dan kun je naar de pluktuin voor een mooie bos. Bekijk hier de regels voor het zelf plukken.

Proeverijen en workshops

Met al die nieuwe producten zijn superleuke workshops en proeverijen te organiseren in de nieuwe winkel en groepsruimte, kijk op de website van Kitsch & Koekjes of informeer naar de mogelijkheden!

Cadeautjes

Wekelijks zijn ze bij Landwinkel en fruit- en workshopboerderij 't Düvelshöfke het bezig het assortiment Landwinkel streekproducten uit te breiden, met sappen, stropen, sauzen, maar ook vlees, kaas, zuivel en groente, ook heel leuk voor cadeaupakketten. Deze kunnen op maat gemaakt worden, voor elk budget.

Ga langs voor leuke voorbeelden, ideeën, informatie en leuke aanbiedingen.

Categorieën