navigatie overslaan

Ter Stal

De mooiste en voordeligste dames, heren, kinder- en babykleding vind je bij Ter Stal. Ter Stal familiemode heeft kleding voor iedereen.

Ter Stal, mode voor het hele gezin van top tot teen.

Ter Stal is opgericht in 1908 en inmiddels uitgegroeid tot groot Nederlands modebedrijf met fashion voor de hele familie. Je kan ons zowel online als offline vinden met meer dan 200 winkels door heel Nederland. Wij laten onze identiteit te allen tijde doorklinken in ons merk; uitdagend, no-nonsense, actueel en toegankelijk. Voor jong en oud hebben wij een onderscheidend, scherp en relevant assortiment. Onze missie is dan ook om kwalitatieve basismode en actuele modethema’s voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken.

De klanten staan bij ons voorop, wij willen de best mogelijke service bieden. Shop bij ons de nieuwste mode voor dames, heren, kinderen en baby’s. Elk seizoen is er weer een schitterende collectie gebaseerd op de laatste trends. Winkelen bij terStal betekent veel mode voor een kleine prijs! Onze uitgebreide collectie wisselt snel. Hierdoor vind je altijd de laatste modetrends in onze winkel en online. Naast de modecollectie hebben wij een uitgebreid assortiment in basics, accessoires, ondermode, beenmode en nachtmode. Dus kleding van top tot teen voor iedereen!↵

Categorieën