navigatie overslaan

Kasteel Mode

Bij Kasteel Mode is het een feestje om te winkelen. Mooie merken, een gezellig team én lekkere koffie!

Een sfeervolle en overzichtelijke winkel met mooie merken zoals o.a. Aaiko, Someday, Yaya, MAC, Kocca, Lady Day en K-Design. Hier kan iedere vrouw haar modehart ophalen. En het team van Kasteel Mode staat voor je klaar met het beste mode-advies.

Eer je het weet loop je hier zelfs met een complete outfit de deur uit: naast ruim 40 topmerken aan dameskleding vindt je bij Kasteel Mode ook de leukste accessoires shawls, tassen, panty’s, handschoenen en oorbellen. Niet voor niets staat Kasteel Mode in de wijde omgeving bekend als “de Bijenkorf” van Oldenzaal.↵Maar ook voor een functionele Outdoor-jas ben jij bij Kasteel Mode het hele jaar door aan het goede adres.

Kasteel Mode heeft inpandige 4 Shop-in-Shops van o.a. YAYA, Tramontana Betty Barclay, Brax en nergens vindt je een uitgebreidere collectie van het merk MONARI !

Ook ben je natuurlijk altijd van harte welkom om alleen maar eventjes ongedwongen rond te kijken in deze prachtige damesmodezaak. Of loop gezellig even binnen voor een kopje koffie aan de koffiebar, waar in het seizoen zaterdags zelfs ambachtelijke taart bij de koffie/thee wordt geserveerd. Kortom: bij Kasteel Mode is het gewoon een feestje om te winkelen.

Online shoppen kan natuurlijk ook www.kasteelmode.nl

Categorieën