Oldenzaal is een levendige, bruisende stad en een feest om naar toe te gaan. Een eeuwenoude stad bekend om haar bourgondische sfeer, waar je de bekende Twentse gastvrijheid zeker zal ervaren.
Fietsen of wandelen

Oldenzaal is een ideale uitvalsbasis voor mooie fiets- of wandeltochten door Twente. In alle richtingen zijn mooie tochten te maken. Zo kun je de ene dag richting Denekamp en Ootmarsum, een andere dag richting Losser en Enschede en nog weer een andere dag richting het Lutterzand en misschien wel een stukje Duitsland in naar Bad Bentheim. Overnachten? Dat kan in de accommodaties die hieronder staan.

Hotel Erve Hulsbeek

Landgoed het Hulsbeek is een prachtige landgoed van 230 hectare en bestaat uit bossen, heidevelden, ligweides zwem- en visvijvers. Hier staat een prachtig viersterrenhotel op een prachtige plek!

Speciaal voor lezers van Plus Magazine heeft Hotel Erve Hulsbeek de volgende arrangementen gemaakt:
- Vijfdaags wandelarrangement
- Vijfdaags fietsarrangement

Hotel Het Landhuis

Hotel Het Landhuis is een zeer succesvol familiehotel, omgeven door het Twentse natuurschoon met haar bossen, weilanden & mooie parken, maar ook op loopafstand van het gezellige centrum.

Speciaal voor lezers van Plus Magazine heeft Hotel Het Landhuis twee arrangementen gemaakt:
- Fiets- en Wandelarrangement
- Achtdaags Weekarrangement voor Senioren

Villapark Eureka

Het meest luxe vijfsterren Villapark van Twente heet je van harte welkom op een eeuwenoud familielandgoed. Hier kun je volop genieten van de rust en natuur.
Speciaal voor lezers van Plus Magazine heeft Villapark Eureka de volgende actie:
- Bij elk verblijf één dag gratis fietshuur