Schildersbedrijf Scholten-Franke B.V.

Familiebedrijf Schildersbedrijf Scholten-Franke b.v. bestaat al sinds 1939 en is een begrip in Twente, met name in Oldenzaal en omstreken (Denekamp, Losser, De Lutte).

Generaties lang is de traditie van het schildersvak van vader op zoon doorgegeven, zodat het bedrijf kan bogen op een gedegen vakkennis en rijke ervaring. Zij zijn een AF erkend schildersbedrijf en aangesloten bij de vakorganisatie FOSAG. Ze werken uiteenlopend voor aannemers, stichtingen, woningbouwverenigingen, bedrijven en particulieren. Schilderwerk: Ervaren vakmensen met een passie voor het schildersvak. Of het nu om een nieuwbouw of klassieke woning of bedrijfspand gaat, door de ruime ervaring kunnen zij voor elk project een mooi stuk schilderwerk verrichten.

Glas: Een van de werkzaamheden is het repareren, vervangen en plaatsen van glas in de ruimste zin van het woord. Hierbij geldt ook weer; voornamelijk particulier werk, hoewel zij regelmatig voor grotere opdrachtgevers werken.

Wandafwerking: Of het nu gaat om je woonkamer, slaapkamer, zolder, hal, trapopgang, zij zorgen voor een "perfecte" wandafwerking. Je kunt bij hun terecht voor diverse soorten wandafwerking.

Of bekijk de website www.scholtenfranke.nl/

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter