Dierenopvangcentrum Oldenzaal

De Stichting Dierenopvangcentrum Oldenzaal verzorgt sinds 1979 jaarlijks honderden zwerf- en afstandsdieren en biedt honden en katten een nieuwe kans door opvang, (medische) verzorging en herplaatsing.

Dierenopvangcentrum Oldenzaal De Stichting Dierenopvangcentrum Oldenzaal verzorgt sinds 1979 jaarlijks honderden zwerf- en afstandsdieren en biedt honden en katten een nieuwe kans door opvang, (medische) verzorging en herplaatsing.

Aanschaf asieldier Ben je op zoek naar een nieuwe huisgenoot? Maak dan snel een afspraak en kom kennismaken met de dieren in hun opvang. Zij vinden het belangrijk dat je goed bent voorbereid en ingelicht voordat je een huisdier aanschaft. Onze dierverzorgers zijn je hierbij graag van dienst

Afstand doen van je dier Als je door omstandigheden niet meer voor je hond of kat kunt zorgen, kunnen wij de zorg overnemen en zorgen voor herplaatsing van je huisdier. Wij geven je telefonisch graag nadere informatie. Het opnemen van nieuwe dieren gebeurt uitsluitend op afspraak.

Pension Als je op vakantie gaat of om andere redenen tijdelijk niet voor je hond kunt zorgen, dan kun je deze tijdelijk onderbrengen bij het pension. Het zal jouw dier tijdens het verblijf aan niets ontbreken. Zij willen graag zorgen voor een goede plek en mooie mand, dus daarom is reserveren noodzakelijk.

Of bekijk de website www.docoldenzaal.nl/

Openingstijden

maandag 13:00 - 15:00
dinsdag gesloten
woensdag 13:00 - 15:00
donderdag 13:00 - 15:00
vrijdag 13:00 - 15:00
zaterdag 12:00 - 14:00
zondag gesloten

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Assistentiehonden toegestaan
  • Bruikbaar toilet
  • Lichte helling

Tip je vrienden

facebook twitter