Parkeerplaats In den Vijfhoek

In onze binnenstad zijn diverse betaalde parkeerplekken. Er is vanaf 2021 één zone voor betaald parkeren in de binnenstad

Parkeertarieven
1e uur € 1,30
2e uur € 1,30
3e uur € 0,90
4e uur € 0,90
De rest van de dag is gratis.
Dagtarief is € 4,40

Hoe werken de automaten?
Klik hier voor de instructie

Betalen / Belparkeren Je kunt contant betalen, met pinpas of contactloos. Daarnaast kun je ook via ‘bel parkeren’ betalen.

Het betaald parkeren geldt op maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur.
Op feestdagen is parkeren in Oldenzaal gratis. De feestdagen zijn: Nieuwjaarsdag, Koningsdag, tweede paasdag, tweede pinksterdag, 5 mei, Hemelvaartsdag en eerste en tweede kerstdag.

Parkeerplattegrond Binnen het centrum van de gemeente Oldenzaal is het vrijwel overal noodzakelijk om te betalen voor het parkeren van je auto. Zo is er in de binnenstad een aantal gebieden waar je een kaartje moet kopen bij een parkeerautomaat. Ook zijn er gebieden waar je je auto alleen mag parkeren als je in het bezit bent van een parkeervergunning. Deze gebieden zijn aangegeven door middel van borden. Klik hier voor de plattegrond

Belparkeren Betalen met je mobiele telefoon kan ook. Je moet je dan wel eerst aanmelden. Meer informatie over belparkeren vind je op de website van Park Line (www.park-line.nl), Park Mobile (www.parkmobile.nl) en Yellowbrick (www.yellowbrick.nl).

Gehandicaptenparkeerkaart Kun je door je handicap niet ver lopen? Dan kom je misschien in aanmerking voor een gehandicaptenparkeerkaart. Met deze kaart kun je gebruik maken van speciale gehandicaptenparkeerplaatsen. Deze herken je aan het verkeersbord.

contactinformatie

 

In den Vijfhoek
7571 DT Oldenzaal

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Invalidenparkeerplaats

prijzen

€ 2,40 Gemiddelde prijs

Tip je vrienden

facebook twitter