Oldenzaal Samen Sterk!

OnshelptOns.nl is de gids voor welzijn, zorg en samen leven in Oldenzaal.

Ook in tijden van de coronacrisis biedt de website OnshelptOns.nl uitkomst voor inwoners die willen helpen of juist hulp nodig hebben. Naast veel praktische informatie vind je hier een overzicht (sociale kaart) van alle sociale instanties die actief zijn in Oldenzaal.

Samen zijn wij Oldenzaal
Door het Coronavirus komen sommige Oldenzalers niet meer uit huis. Sociale contacten vallen weg, een boodschap doen is lastig en eenzaamheid ligt op de loer. Omkijken naar elkaar, in deze moeilijke tijd, is heel belangrijk. Ons Helpt Ons werkt samen met het Sociaal Team om dit tegen te gaan. Want ‘Samen zijn wij Oldenzaal’!

Wil je helpen?
Wil je andere Oldenzalers helpen? Dat kan! Bijvoorbeeld door gewoon eens te bellen en vragen hoe het met een ander gaat. Of door een kaartje door de bus doen. Meld je aan door het formulier in te vullen op de website van OnshelptOns.nl. Medewerkers van het Sociaal Team koppelen je dan aan iemand die hulp nodig heeft.

Aanmelden
Heb je hulp nodig? Ben je aan huis gekluisterd en kunt je wel wat hulp gebruiken? Vul dan het formulier in op website van OnsHelptOns.nl en er wordt gekeken wie jou kan helpen.

Luisterend oor
Liever een luisterend oor? Bel dan op werkdagen tussen 09.00 uur en 13.00 uur met het Sociaal Team Oldenzaal: ☎ 0541 571414.

Hulp vragen
Over OnsHelptOns.nl OnshelptOns.nl is een initiatief van de Gemeente Oldenzaal, Bibliotheek Oldenzaal, Impuls Welzijn, WBO Wonen en vele maatschappelijke partners.

Klik hier voor meer informatie

Tip je vrienden

facebook twitter