***

Stadshotel Ter Stege

Midden in Hanzestad Oldenzaal is aan de Groote Markt Stadshotel Ter Stege gelegen. Aan dit bruisende Horecaplein zitten diverse eetgelegenheden, uitgaansgelegenheden en heerlijke terrassen.

Ter Stege

In de weekenden wordt er regelmatig iets georganiseerd, zoals livemuziek op het plein, de elk jaar terugkomende Boeskool is los, het geweldige carnaval weekend en een flink aantal koopzondagen. Oldenzaal is een bourgondische stad in Twente, met een flink aantal leuke dorpen in de buurt met allerlei bezienswaardigheden en perfect om te fietsen.

Hotel Ter Stege is modern ingericht en elke kamer beschikt over een eigen badkamer, een TV en gratis Wifi. Zij beschikken over 3 persoons, 2 persoons en 1 persoons kamers. Voor actuele prijzen kun je het online boekingssysteem raadplegen. Hun overnachtingen zijn standaard inclusief ontbijt. Het ontbijt voorziet in een ruime keuze van vers afgebakken broodsoorten en beleg. Overnachtingen zijn exclusief toeristenbelasting. Bij Ter Stege slaap je trouwens in de schaduw van de imposante Plechelmus Basiliek.

De 13 kamers zijn verdeeld over 2 gedeelten, 1 boven hun gemoedelijke restaurant en 1 boven de aangrenzende 'Proatpoal'. Parkeren kan in Oldenzaal tegen betaling en kan al vanaf € 4,40 per dag. Voor meer informatie over parkeren, vraag je gerust de collega's naar de beste plekken en kortste afstanden. Ook voor fietsen hebben zij een veilige plek en deze kunnen hier ook prima worden opgeladen. Voor een heerlijk diner verwijzen we je naar het restaurant, of naar een van de aangrenzende gelegenheden aan het horecaplein, de huiskamer van Oldenzaal.

Afhaal- en bezorgservice

Bestellen kun je van vrijdag tot zondag tussen 16:30 en 20:00 uur We kunnen het ook bezorgen
Voor vragen kun je bellen naar 06-82451949

Afhaalmenukaart

Overnachten - Stadshotel Ter Stege

Midden in Hanzestad Oldenzaal is aan de Groote Markt Stadshotel Ter Stege gelegen. Aan dit bruisende Horecaplein zitten diverse eetgelegenheden, uitgaansgelegenheden en heerlijke terrassen.

Hotel Ter Stege is modern ingericht en elke kamer beschikt over een eigen badkamer, een TV en gratis Wifi. Wij beschikken over 3 persoons, 2 persoons en 1 persoons kamers. 

Voor actuele prijzen kunt u ons online boekingssysteem raadplegen. Onze overnachtingen zijn standaard inclusief ontbijt. Het ontbijt voorziet in een ruime keuze van vers afgebakken broodsoorten en beleg.

Overnachtingen zijn exclusief toeristenbelasting. Bij Ter Stege slaapt u trouwens in de schaduw van de imposante Plechelmus Basiliek.

De 13 kamers zijn verdeeld over 2 gedeelten, 1 boven ons gemoedelijke restaurant en 1 boven de aangrenzende 'Proatpoal'. Parkeren kan in Oldenzaal tegen betaling en kan al vanaf € 2,40 per dag. Voor meer informatie over parkeren, vraagt u gerust onze collega's naar de beste plekken en kortste afstanden. Ook voor fietsen hebben wij een veilige plek en deze kunnen bij ons ook prima worden opgeladen. Voor een heerlijk diner verwijzen wij u naar ons restaurant, of naar een van de aangrenzende gelegenheden aan het horecaplein, de huiskamer van Oldenzaal.   

Borrelen - Café Ter Stege

Stadshotel Ter Stege beschikt over een sfeervol voorcafé. Hier kunt u als hotelgast even bijkomen van de drukke dag onder het genot van een glaasje en een lekker hapje. In de bar hebben wij een uitgebreide bierkaart en schenken we diverse huiswijnen. U bent ook welkom indien u niet in het hotel overnacht. Loop gerust binnen voor een kop koffie of goed getapt glaasje Grolsch pilsner. Bij de borrel serveren we diverse lekkere hapjes.

Elke dag serveren wij ook van onze dinerkaart in het voorcafé. Ook met je sportteam, zangkoor of ander gezelschap kunnen jullie doordeweeks perfect bij ons terecht. Bestel gerust wat te knabbelen bij de borrel en vraag eventueel onze collega's om een passend advies. Zoekt u met uw gezelschap of sportteam een nieuwe plek om samen te komen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij reserveren graag een tafel voor u in ons voorcafé of in één van onze vergaderzalen.

Eetcafés & bistro's

Stadshotel Ter Stege beschikt over een sfeervol voorcafé. Hier kun je als hotelgast even bijkomen van de drukke dag onder het genot van een glaasje en een lekker hapje. In de bar is een uitgebreide bierkaart en schenken ze diverse huiswijnen. Je bent ook welkom indien je niet in het hotel overnacht. Loop gerust binnen voor een kop koffie of goed getapt glaasje Grolsch pilsner. Bij de borrel serveren ze diverse lekkere hapjes. Elke dag serveren zij ook van de dinerkaart in het voorcafé. Ook met je sportteam, zangkoor of ander gezelschap kunnen jullie doordeweeks perfect bij Ter Stege terecht. Bestel gerust wat te knabbelen bij de borrel en vraag eventueel collega's om een passend advies. Zoek je met jouw gezelschap of sportteam een nieuwe plek om samen te komen? Neem dan gerust eens contact op. De Medewerkers reserveren graag een tafel voor je in het voorcafé of in één van de vergaderzalen.

Eten - Restaurant Ter Stege

Voor een heerlijk diner kunt u perfect in ons restaurant terecht. Onze menukaart gaat met de seizoenen mee en zal dus 4x per jaar worden aangepast. In het wildseizoen en de aspergetijd zullen wij zelfs een extra uitbreiding doen op de kaart. Natuurlijk blijven de hardlopers staan en ook voor de kids zijn er diverse gerechten te verkrijgen. Reserveren voor grotere groepen wordt gewaardeerd, voor een fijn ingedekte en schone tafel. Ook maken wij eventueel een keuzemenu of diner op maat voor u.

Ook serveren wij wekelijks onze “weekhap” en “weekmenu”. Deze weekhap maken wij bekend via onze Facebook pagina. Indien u niet over Facebook beschikt, kunt u natuurlijk ook altijd even bellen. Wij kunnen rekening houden met dieetwensen, mits tijdig bij onze collega's aangegeven.   Heeft u vragen over een buffetje, groepsdiner of hapjesbuffet? Stuurt u dan gerust een mailtje naar info@terstege-oldenzaal.nl

Of bekijk de website www.terstege-oldenzaal.nl/

Openingstijden

maandag 05:00 - 17:00
dinsdag 05:00 - 17:00
woensdag 05:00 - 17:00
donderdag 05:00 - 17:00
vrijdag 05:00 - 17:00
zaterdag 05:00 - 17:00
zondag 05:00 - 17:00

contactinformatie

voorzieningen

Keuken
  • Daghap
  • Frans
  • Nederlands
  • Vegetarisch
Toegankelijkheid
  • Assistentiehonden toegestaan
  • Bruikbaar toilet
  • Drempelvrij
  • Er is een trap aanwezig
  • Handmatige entreedeur
  • Lichte helling
  • Rolstoeltoegankelijk
Ligging
  • In het centrum
Faciliteiten
  • Afhalen
  • Bezorgen
  • Honden toegestaan
  • Kinderstoel aanwezig
  • Oplaadpunt elektrische fiets
  • Terras
Faciliteiten hotel
  • Bar
  • Gratis Wifi
  • Honden toegestaan
  • Restaurant
Voorzieningen hotelkamer
  • Televisie
Wifi
  • Gratis Wifi
Diëten
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Vegetarisch

Tip je vrienden

facebook twitter