Tips

Ben jij ook een zoetekauw? De leukste winkels voor zoete lekkernijen hebben wij voor je verzameld!

Geschreven door

Isa

Leestijd 4 minuten 1046 x bekeken

Voor de heerlijkste lekkernijen zit je goed in Oldenzaal. Door het ruime aanbod in onze heerlijke lokale winkels weet je zeker dat je zal slagen. Op zoek naar een cadeau of naar iets lekkers voor jezelf? Voor elke gelegenheid is er wel iets.

Thijs

Een heerlijke lokale winkel met de heerlijkste lekkernijen. In de zomer kan je terecht bij Thijs voor heerlijk ijsjes. In de rest van het jaar verkopen ze heerlijke chocolade voor iedere gelegenheid, speciale chocolaatjes voor kerst of voor Pasen. Voor iedere gelegenheid kan je hier terecht.

Candy Corner

In september hebben ze hun hele winkel verbouwd en wat ziet het er prachtig uit. Een heerlijke winkel vol lekkers; van chocolade tot snoepjes. Voor jezelf of voor een ander, slagen kan je hier gegarandeerd. Om het cadeau helemaal af te maken verkopen ze ook nog de leukste kaartjes om erbij te doen!

Ijscotheek Van Olffen

Opzoek naar een lekker ijsje om in de zomer af te koelen? Ja dan ben jij Ijscotheek Van Olffen wel aan het goede adres. Heerlijk zelfgemaakt ambachtelijk ijs. Ieder jaar verzinnen ze weer een nieuwe smaak om de klant te verrassen. En niet alleen in de zomer kan je hier terecht want tijdens de feestdagen verkopen ze ook nog eens de lekkerste zelfgebakken oliebollen.

Svens

Tijd voor een heerlijk bakje koffie of thee? Loop eens langs bij Sven’s, ook in deze tijd want ze hebben zelfs koffie en thee to go. Met een heerlijke lekkernij erbij. Van een lekker taartje tot heerlijke chocolade. Het is een feestje om hier te mogen zijn.

De Biergarage

Een geweldig initiatief van Cafe bierlokaal De Engel. In verband met corona mogen ze geen bier verkopen vanuit het cafe maar wel vanuit de garage. Zo gezegd zo gedaan. Hier kan je terecht voor de lekkerste biertjes, van een trippel tot een blond biertje tot een witbiertje. Hiervoor hebben ze ook de leukste tassen gemaakt om cadeau te geven. De moeite waard om eens langs te lopen aan de Vinkenstraat X.

Bakker Gijsbert

Opzoek naar een lekkere bakker voor de lekkerste broodjes? Loop eens lang bij Bakker Gijsbert. Ze hebben heerlijke lekkernijen om te genieten bij een kop koffie of een kop thee. Van broodjes tot heerlijk gebak en dit allemaal vers bereid. Volop genieten!

Zuivelhoeve

Een geweldige winkel waar je echt alles kan vinden. Heerlijk biertje, heerlijk wijntje en de lekkerste hapjes; kaas, nootjes, harde worst. Voor een gezellig borrelavondje thuis of als cadeautje voor iemand anders. Met de producten van de Zuivelhoeve wordt iedereen blij.

Aanstreekelijk

Een geweldige lokale winkel met de lekkerste producten van onze Twentse boeren. Hier kan je eigenlijk terecht voor alles. Van heerlijke pasta’s tot groeten tot lekkernijen. Op deze manier heb je je voedsel niet van 40.000 km verder, maar dichtbij en een goede steun voor de boeren. Ga snel langs!

’T Duvelshofke

Een geweldige fruitboerderij aan de rand van Oldenzaal. In de boerderijwinkel verkopen ze het fruit dat bij hen op het land groeit en de producten die ze ervan maken. Zoals jam, azijn, likeur en sap. Daarnaast verkoopt 't Düvelshöfke aardappelen van eigen grond, en vlees van eigen koeien. Klanten kunnen ook het fruit en de bloemen zelf plukken en hier vervolgens volop van genieten!

De Meybree

Genieten van een lekker wijntje of biertje met de heerlijkste delicatessen? Loop dan eens binnen bij de Meybree. Hier hebben ze een ruim assortiment aan lekkernijen om jou te laten genieten. Waar je ook maar zin in hebt, bij de Meybree hebben ze het. Ga eens gezellig langs aan de Denekamperstraat 50.

Oldenzaal Promotie

Oldenzaal Promotie is er niet alleen voor informatie voor toeristen, maar verkoopt ook de heerlijkste lekkernijken in de winkel. Leuk in een pakketje samengesteld als cadeau, maar ook heerlijk om jezelf een goed te verwennen. Wat dacht je van Oldenzaals spraakwater, heerlijke chocolade of plechelmus torentjes (koekjes). Maak een afspraak of bestel de lekkerste producten!

Zoals je ziet hebben we in Oldenzaal een ruim aanbod aan lekkernijen. Zeker de moeite waard om eens bij deze geweldige bedrijven langs te lopen!

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Nieuws & Tips

  Eindtrekking winterwinactie: GEFELICITEERD winnaars! Inmiddels is de hoofdprijs door Irma …

 2. Verhalen uit Oldenzaal

  Minibieb in Oldenzaal. Je hebt er de afgelopen tijd vast-en-zeker al wel vaker over gelezen....

 3. Tips

  Hier haal je de lekkerste Borrelboxen (to go)!

  Geschreven door Isa
 4. Vrijwilliger in de spotlight

  De goedlachse Marga is altijd in voor een praatje. Een echt gezelligheidsmens.

Tip je vrienden

facebook twitter