Verhalen uit Oldenzaal

Winkelcentrum De Vijfhoek Oldenzaal is vernieuwd

Geschreven door

Miranda

Leestijd 1 minuten 1058 x bekeken

Eindelijk is het zover! De renovatie van de Vijfhoek, het winkelcentrum op een bijzondere plek in het hart van Oldenzaal, is klaar. Naar dit moment hebben we lang met elkaar toegeleefd, een mijlpaal!

Op vrijdag 1 oktober is er extra aandacht voor de Noabers met muziek in het winkelcentrum. Een dag later op zaterdag 2 oktober is er allerlei vertier. ER komt een swingende kok op bezoek en buiten is er vermaak voor de kinderen. Zij kunnen zich uitleven op een springkussen en een ritje in de draaimolen maken. Theatergroep Hydra verzorgt optredens.

Elke zaterdag in oktober is er vertier. Op 9 oktober is er een optreden van een goochelaar. Ook komt Sterrin Smalbrugge uit Rijssen met reptielen naar de Vijfhoek. Die zaterdag staat ook in het teken van kinderboeken.

Een standwerkersconcours staat op de rol voor zaterdag 16 oktober. Zij gaan op originele wijze waren aanprijzen.

Op zaterdag 23 oktober zijn er optredens van Hydra en een dag later is de koopzondag. Op die zondag is er kunst te bewonderen in de Vijfhoek. Kunst in de Etalage is het motto.

De winkeliersvereniging de Vijfhoek sluit de feestelijke maand af met een muzikale dag op zaterdag 30 oktober. Het Oldenzaals Mannenkoor en het Smeerlappenkoor zorgen voor een muzikale noot. Ook Kaliber treedt op.

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Nieuws & Tips

  De leukste picknickplekken in Oldenzaal

  Geschreven door Wieke
 2. Nieuws & Tips

  Nieuwsbrief juni 2023

  Geschreven door Marieke
 3. Nieuws & Tips

  Agenda juni 2023: De zomer lacht naar jou!

  Geschreven door Wieke
 4. Nieuws & Tips

  5 tips voor een zonnig en ontspannen Pinksterweekend in Oldenzaal

  Geschreven door Marieke

Tip je vrienden

facebook twitter