Ondernemer in de spotlight

Herken je ze ook? De gezellige dames van 't Glashoes. Het is nóg aangenamer winkelen.

Geschreven door

Miranda

Leestijd 1 minuten 913 x bekeken

Het is nóg aangenamer winkelen bij 't Glashoes na de grote verbouwing. Eigenaar Freddy Groothedde is zeer tevreden over de vernieuwing van zijn winkel.

Niet alleen 't Glashoes heeft een kwaliteitsinjectie ondergaan. "Het hele winkelcentrum de Vijfhoek is prachtig geworden. De verbouwing van onze winkel is al enkele maanden gereed, maar nu is ook de Vijfhoek klaar voor een mooie toekomst", zegt Freddy.

Het vernieuwde winkelcentrum is ontegenzeggelijk een aanwinst voor Oldenzaal. Freddy is er blij mee. "Ook de winkel is prachtig geworden. De totale inrichting is veranderd. We hebben een nieuwe vloer en een nieuw plafond gekregen. De kledingrekken, paskamers, wandrekken: alles is vernieuwd."

Voor Freddy en de dames van 't Glashoes was het eerder dit jaar even behelpen. Door de verbouwing moesten de winkelactiviteiten verplaatst worden. "We zaten vier maanden in een andere ruimte hiernaast. Maar inmiddels is de verbouwing bij ons al zo'n twee maanden gereed. Het is een grote verbetering. We krijgen die reacties ook van onze klanten", zegt Freddy.

't Glashoes heeft veel vaste klanten. De onderneming hoopt dat meer Oldenzalers een kijkje komen nemen bij de Vijfhoek. "Het is echt de moeite waard."

't Glashoes
In den Vijfhoek 49,
7571 DV Oldenzaal

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Nieuws & Tips

  Groeten uit Oldenzaal! Bucketlist met wél 15 things-to-do!

 2. Nieuws & Tips

  Groeten uit Oldenzaal! In Twente kunnen we aardig concurreren met de Big Ben, de Toren van Pisa …

 3. Nieuws & Tips

  Donderdag 11 augustus en 1 september Fietstocht: 'Proef en kijk bij de boer'!

 4. Nieuws & Tips

  Nieuwsbrief: Oldenzaal, jouw plek deze zomer!

Tip je vrienden

facebook twitter