Ondernemer in de spotlight

Mark en Bram van de Kruidvat kijken in de nieuwe Vijfhoek positief naar de toekomst!

Geschreven door

Oldenzaal Promotie

Leestijd 1 minuten 633 x bekeken

Het vernieuwde winkelcentrum de Vijfhoek is een aanwinst voor Oldenzaal. Bij Kruidvat zijn ze blij dat het winkelcomplex nu veel moderner oogt. "Het is mooi geworden. Die reacties krijgen we ook van onze klanten. De opzet is ruim en er is veel lichtinval."

"Het is een groot verschil met de oude Vijfhoek. Daarin was het veel donkerder en was het plafond lager", zegt districtsmanager Mark van der Kruk van Kruidvat.

Hij is ook opgelucht dat na corona alle winkels weer geopend zijn. "We hebben een heel gek anderhalf jaar achter de rug. Wij waren open, maar andere winkels moesten een tijdlang gesloten blijven. Nu kijken we in de nieuwe Vijfhoek positief naar de toekomst. Met Action erbij is er meer traffic ontstaan. Daar profiteren wij en de andere winkels van."

Ook Kruidvat is een winkel, die voor traffic zorgt. "Het is na de verbouwing drukker geworden in de Vijfhoek." Van der Kruk verwacht dat de Vijfhoek nog aantrekkelijker wordt als de infrastructuur buiten gereed is en er meer winkels zich gaan vestigen. Ook ziet hij kansen om iets met het middenplein te doen. "Er is veel ruimte om daar iets te organiseren. Dat zal in de toekomst ook wel gaan gebeuren."

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Nieuws & Tips

  Groeten uit Oldenzaal! Bucketlist met wél 15 things-to-do!

 2. Nieuws & Tips

  Groeten uit Oldenzaal! In Twente kunnen we aardig concurreren met de Big Ben, de Toren van Pisa …

 3. Nieuws & Tips

  Donderdag 11 augustus en 1 september Fietstocht: 'Proef en kijk bij de boer'!

 4. Nieuws & Tips

  Nieuwsbrief: Oldenzaal, jouw plek deze zomer!

Tip je vrienden

facebook twitter