Ondernemer in de spotlight

Mark en Bram van de Kruidvat kijken in de nieuwe Vijfhoek positief naar de toekomst!

Geschreven door

Oldenzaal Promotie

Leestijd 1 minuten 436 x bekeken

Het vernieuwde winkelcentrum de Vijfhoek is een aanwinst voor Oldenzaal. Bij Kruidvat zijn ze blij dat het winkelcomplex nu veel moderner oogt. "Het is mooi geworden. Die reacties krijgen we ook van onze klanten. De opzet is ruim en er is veel lichtinval."

"Het is een groot verschil met de oude Vijfhoek. Daarin was het veel donkerder en was het plafond lager", zegt districtsmanager Mark van der Kruk van Kruidvat.

Hij is ook opgelucht dat na corona alle winkels weer geopend zijn. "We hebben een heel gek anderhalf jaar achter de rug. Wij waren open, maar andere winkels moesten een tijdlang gesloten blijven. Nu kijken we in de nieuwe Vijfhoek positief naar de toekomst. Met Action erbij is er meer traffic ontstaan. Daar profiteren wij en de andere winkels van."

Ook Kruidvat is een winkel, die voor traffic zorgt. "Het is na de verbouwing drukker geworden in de Vijfhoek." Van der Kruk verwacht dat de Vijfhoek nog aantrekkelijker wordt als de infrastructuur buiten gereed is en er meer winkels zich gaan vestigen. Ook ziet hij kansen om iets met het middenplein te doen. "Er is veel ruimte om daar iets te organiseren. Dat zal in de toekomst ook wel gaan gebeuren."

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Verhalen uit Oldenzaal

  Supergezellig shoppen in Oldenzaal

  Geschreven door Isa
 2. Nieuws & Tips

  Wandelen langs buitenplaatsen [deel 1] Eeuwenlang was 'Textiel' belangrijk in Oldenzaal.

  Geschreven door Miranda
 3. Tips

  Thuis gekkenhuis? Drie Twentse tips voor spitsuren zonder stress

  Geschreven door Silke
 4. Ondernemer in de spotlight

  Maak kennis met koekenbakker Vera van Zoete Kruimels, die hippe bakery en cake studio

  Geschreven door Miranda

Tip je vrienden

facebook twitter