Ondernemer in de spotlight

Toch zal het de bezoekers wel zijn opgevallen dat er iets is aangepast bij de bekende huishoudwinkel.

Geschreven door

Oldenzaal Promotie

Leestijd 1 minuten 999 x bekeken

Bij huishoudwinkel Blokker zijn ze meer dan tevreden over het eindresultaat. Het is logisch om te verwachten dat meer inwoners van Oldenzaal en omliggende plaatsen graag de Vijfhoek gaan shoppen.

Monique Beukers van Blokker heeft al de nodige positieve reacties gekregen. "Over het nieuwe winkelcentrum horen we veel goeds. Het is ook echt mooi geworden. De opknapbeurt heeft de Vijfhoek goed gedaan", zegt Monique.

Soortgelijke reacties krijgen de ondernemers in de andere winkels ook. "Het is ook veel lichter en ruimer dan vroeger. Zelf hebben we bij Blokker nagenoeg niets veranderd, maar het winkelcentrum is prachtig geworden." Een interne verbouwing bij Blokker was niet nodig.

Toch zal het de bezoekers wel zijn opgevallen dat er iets is aangepast bij de bekende huishoudwinkel. De ingang is meer naar het midden verplaatst. Die was aan de linkerkant. "Maar dat was eigenlijk iets te ver van de kassa. Daarom hebben we bij Blokker besloten voor een ingang in het midden. Dus veel dichter bij de kassa." Verder is Blokker onveranderd gebleven.

Blokker is en blijft de winkel met een ruim assortiment van betaalbare artikelen voor het huishouden, speelgoed en tuinmeubelen.

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Verhalen uit Oldenzaal

  Supergezellig shoppen in Oldenzaal

  Geschreven door Isa
 2. Nieuws & Tips

  Wandelen langs buitenplaatsen [deel 1] Eeuwenlang was 'Textiel' belangrijk in Oldenzaal.

  Geschreven door Miranda
 3. Tips

  Thuis gekkenhuis? Drie Twentse tips voor spitsuren zonder stress

  Geschreven door Silke
 4. Ondernemer in de spotlight

  Maak kennis met koekenbakker Vera van Zoete Kruimels, die hippe bakery en cake studio

  Geschreven door Miranda

Tip je vrienden

facebook twitter