Ondernemer in de spotlight

Toch zal het de bezoekers wel zijn opgevallen dat er iets is aangepast bij de bekende huishoudwinkel.

Geschreven door

Oldenzaal Promotie

Leestijd 1 minuten 1273 x bekeken

Bij huishoudwinkel Blokker zijn ze meer dan tevreden over het eindresultaat. Het is logisch om te verwachten dat meer inwoners van Oldenzaal en omliggende plaatsen graag de Vijfhoek gaan shoppen.

Monique Beukers van Blokker heeft al de nodige positieve reacties gekregen. "Over het nieuwe winkelcentrum horen we veel goeds. Het is ook echt mooi geworden. De opknapbeurt heeft de Vijfhoek goed gedaan", zegt Monique.

Soortgelijke reacties krijgen de ondernemers in de andere winkels ook. "Het is ook veel lichter en ruimer dan vroeger. Zelf hebben we bij Blokker nagenoeg niets veranderd, maar het winkelcentrum is prachtig geworden." Een interne verbouwing bij Blokker was niet nodig.

Toch zal het de bezoekers wel zijn opgevallen dat er iets is aangepast bij de bekende huishoudwinkel. De ingang is meer naar het midden verplaatst. Die was aan de linkerkant. "Maar dat was eigenlijk iets te ver van de kassa. Daarom hebben we bij Blokker besloten voor een ingang in het midden. Dus veel dichter bij de kassa." Verder is Blokker onveranderd gebleven.

Blokker is en blijft de winkel met een ruim assortiment van betaalbare artikelen voor het huishouden, speelgoed en tuinmeubelen.

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Verhalen uit Oldenzaal

  Een graan- en korenfestival in hartje Oldenzaal. In de Stadstuin konden bezoekers genieten van …

 2. Verhalen uit Oldenzaal

  Cultuurplek: Cultuur is beleven

 3. Verhalen uit Oldenzaal

  Glimlach, de glimlach op het gezicht bij de mensen zegt meer dan duizend woorden.

 4. Nieuws & Tips

  Nieuwsbrief juni: Hoera het is zomer!

Tip je vrienden

facebook twitter