Ondernemer in de spotlight

Bij Gall & Gall kijken ze vol vertrouwen naar de toekomst.

Geschreven door

Miranda

Leestijd 1 minuten 508 x bekeken

Het vernieuwde winkelcentrum de Vijfhoek is een visitekaartje voor Oldenzaal. Eigenaar Gerard Lubben van Gall & Gall is blij met de modernisering. Hij is een oudgediende in het winkelcomplex.

"Wij zitten hier al vanaf het begin. Het winkelcentrum is in 1980 geopend. Onze winkel! is meerdere keren verhuisd. De laatste keer was zes jaar geleden", zegt Lubben.

Ditmaal kon hij de winkel uitbreiden met extra meters. Gall & Gall is ongeveer een kwart groter geworden. "Dertig vierkante meters zijn erbij gekomen. Daardoor kunnen we ons assortiment uitbreiden." De winkel heeft nu bijvoorbeeld meer aanbod van whisky's. Ook is er meer keuze uit geschenkartikelen.

Gall & Gall is in een nieuw jasje gestoken. Gerard en de medewerkers krijgen daarvoor de complimenten van klanten. "De bezoekers zijn heel positief. De Vijfhoek is mooi geworden. Er is veel meer lichtinval. Ik verwacht ook dat meer mensen hier gaan winkelen.

Niet alleen Oldenzalers, maar ook inwoners van omliggende plaatsen", zegt Gerard. Hij juicht de komst van de Action toe. "Dat is een publiekstrekker. Het zou mooi zijn als we hier ook nog een horecagelegenheid krijgen. Dat zou de Vijfhoek nog aantrekkelijker maken."

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Verhalen uit Oldenzaal

  Supergezellig shoppen in Oldenzaal

  Geschreven door Isa
 2. Nieuws & Tips

  Wandelen langs buitenplaatsen [deel 1] Eeuwenlang was 'Textiel' belangrijk in Oldenzaal.

  Geschreven door Miranda
 3. Tips

  Thuis gekkenhuis? Drie Twentse tips voor spitsuren zonder stress

  Geschreven door Silke
 4. Ondernemer in de spotlight

  Maak kennis met koekenbakker Vera van Zoete Kruimels, die hippe bakery en cake studio

  Geschreven door Miranda

Tip je vrienden

facebook twitter