Ondernemer in de spotlight

Bij Albert Heijn zijn ze blij dat winkelcentrum de Vijfhoek zo fraai is geworden.

Geschreven door

Oldenzaal Promotie

Leestijd 1 minuten 652 x bekeken

Het is er aangenaam winkelen. Dat gaat ongetwijfeld meer klanten trekken naar de supermarkt in hartje Oldenzaal. Maar minstens zo belangrijk is de vernieuwing van de parkeerplaats. "Die is groter geworden. Alle 'muurtjes' van voorheen zijn weg.

De parkeermogelijkheden zijn verbeterd. Dat is voor een supermarkt ontzettend belangrijk. Voordeel is nu ook dat er meer loopruimte voor de winkel is", zegt vestigingsmanager Nimke Fiselier van Albert Heijn in de Vijfhoek.

De vernieuwing van het winkelcentrum is een grote verbetering.__"Het is lichter en ruimer geworden. Een enorme vooruitgang." Voor veel boodschappen is een goede parkeer voorziening cruciaal. Maar ook een deugdelijke fietsenstalling is belangrijk. "Ook die is helemaal nieuw." Albert Heijn zit al ruim 40 jaar in Oldenzaal en heeft in de Vijfhoek een centrumfunctie. Ook zijn er veel vaste klanten, die er hun wekelijkse boodschappen doen.

Kwaliteit en service zijn twee sleutelwoorden voor Albert Heijn. "Klanten mogen nooit misgrijpen. Als we een product niet in het assortiment hebben, dan komen we ze tegemoet door het te bestellen. Ook de kwaliteit van de groenteafdeling is goed. We hebben altijd vers. Daar letten we nauwkeurig op. De service en kwaliteit spreekt mensen aan. Ik hoor ook van klanten dat ze weer terugkomen om hier hun boodschappen te doen", zegt Nimke Fiselier.

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Verhalen uit Oldenzaal

  Jorien Wekkinck staat vermeld in de Rolle der Borgerie in Oldenzaal

 2. Ondernemer in de spotlight

  Ondernemer in de spotlight! Okay Fashion & Jeans Oldenzaal

 3. Nieuws & Tips

  Shoppen maar: 10x de leukste kinderkleding in Oldenzaal

  Geschreven door Miranda
 4. Nieuws & Tips

  Geocaching - Op zoek naar de schatten in en rondom Oldenzaal

  Geschreven door Miranda

Tip je vrienden

facebook twitter