Ondernemer in de spotlight

Ze staan te stralen op de foto. Vind je ook niet? Ze zijn dan ook trots.

Geschreven door

Miranda

Leestijd 1 minuten 614 x bekeken

Damesboetiek Hebbez heeft een gedaantewisseling ondergaan tijdens de verbouwing van de Vijfhoek. De modezaak is niet alleen vernieuwd, maar ook flink groter geworden.

"We zijn van zeventig vierkante meter naar tweehonderd vierkante meter gegaan. Bijna drie keer zo groot dus. We konden het pand ernaast aan onze zaak toevoegen", zegt eigenaar Rob Smulders van Hebbez. De verbouwing heeft al met al anderhalf jaar geduurd. Hebbez is de gehele periode opengebleven tijdens de werkzaamheden.

"Maar alles is vlekkeloos verlopen. We hadden altijd goed overleg over de verbouwing. Een chapeau voor de bouwvakkers", complimenteert Rob, die in zijn nopjes is met het eindresultaat.

Damesboetiek Hebbez kon na de modernisering van de winkel het assortiment vergroten. "Dat is nu veel breder geworden. We waren vooral gericht op jonge mensen, maar nu hebben we ook meer mode voor de iets oudere doelgroep. We gaan tot maat 44.
Rob ziet ook nieuwe kansen de Vijfhoek.** Niet alleen voor Hebbez, maar ook voor andere winkeliers. "Het middenplein in het nieuwe winkelcentrum is heel mooi geworden. Daar kunnen de ondernemers iets gaan organiseren. Voor ons zouden dat modeshows kunnen zijn", zegt de ondernemer. "Al met al is het een enorme verbetering. Het winkelcentrum is veel aantrekkelijker geworden. Wij bij Hebbez zijn heel tevreden."

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Verhalen uit Oldenzaal

  Een graan- en korenfestival in hartje Oldenzaal. In de Stadstuin konden bezoekers genieten van …

 2. Verhalen uit Oldenzaal

  Cultuurplek: Cultuur is beleven

 3. Verhalen uit Oldenzaal

  Glimlach, de glimlach op het gezicht bij de mensen zegt meer dan duizend woorden.

 4. Nieuws & Tips

  Nieuwsbrief juni: Hoera het is zomer!

Tip je vrienden

facebook twitter