Nieuws & Tips

Oldenzaalse Vrijwilligersprijs 2021

Leestijd 1 minuten 136 x bekeken

Op donderdag 9 december 2021 wordt de jaarlijkse Vrijwilligersprijs weer uitgereikt in Oldenzaal. De komende weken kunnen er vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties genomineerd worden.

De Oldenzaalse Vrijwilligersprijs wordt al jaren uitgereikt aan die vrijwilliger die zich op een speciale manier inzet. Ook organisaties kunnen genomineerd worden bijvoorbeeld vanwege hun inzet voor vrijwilligers of voor de inwoner. Dit jaar zal de prijs, die bestaat uit een bokaal en een geldprijs, online uitgereikt worden op 9 december.

Tot 21 november kan men nomineren via de website van de Impuls Vrijwilligerscentrale. Dit kan door een filmpje, presentatie of bericht te uploaden met reden waarom iemand in aanmerking zou moeten komen voor deze prijs.

De prijzen worden uitgereikt aan een vrijwilligersorganisatie en aan een bijzondere vrijwilliger. Winnaars worden door een jury bepaald op basis van de nominaties. Daarnaast kunnen Oldenzalers stemmen op de genomineerden en wordt er een publieksprijs uitgereikt.

Nomineren kan via de website van Impuls: www.impuls-oldenzaal.nl/vrijwilligers. Daar is ook meer informatie over de Vrijwilligersprijs te vinden.

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Verhalen uit Oldenzaal

  Supergezellig shoppen in Oldenzaal

  Geschreven door Isa
 2. Nieuws & Tips

  Wandelen langs buitenplaatsen [deel 1] Eeuwenlang was 'Textiel' belangrijk in Oldenzaal.

  Geschreven door Miranda
 3. Tips

  Thuis gekkenhuis? Drie Twentse tips voor spitsuren zonder stress

  Geschreven door Silke
 4. Ondernemer in de spotlight

  Maak kennis met koekenbakker Vera van Zoete Kruimels, die hippe bakery en cake studio

  Geschreven door Miranda

Tip je vrienden

facebook twitter